Finmarken 2, 3390 Hundested

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Træhus i attraktive Lynæs

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

Beliggende centralt i det attraktive og naturskønne Lynæs, tilbage fra Søndergade og med nærhed til stranden og Lynæs Havn ligger der et rødt træhus på 61 m2 med en tilbygget lys udestue på 27 m2 som nu er klar til at modtage dets nye ejere.

Huset der blev opført i 1948, fordeler sig på stueplan og kælder. I stueplan bydes der på en stor entré med plads til overtøjet, nydeligt køkken, toilet, godt værelse, større stue med brændeovn og varmepumpe samt en større udestue som blev opført i 2005. Udestuen er lavet med vinduespartier hele vejen rundt, som skaber det perfekte lysindfald og det skønneste rum at være i. Kælderen der byder på 41 m2 hvor der er lavet bruser og spabad, 2 mindre disponible rum og et større disponibelt rum med gulvtæppe. Kælderen har en god højde og egen indgang samt luft til luft varmepumpe.

Grunden der er 781 m2 har en stor græsplæne med et hav af muligheder, ældre charmerende træer, et godt skur også er der ligeledes lavet en træterrasse rundt om udestuen. På grunden er der rig mulighed for også selv at lave en masse hyggekroge hvor solens stråler kan nydes. Bliver sommerdagene for varme, ligger stranden blot en kort gåtur væk.

Lynæs Havn byder på alt hvad hjertet begærer af cafémiljø og vandsportsaktiviteter hvad end det er surfing, svømning eller måske sejlads, og på Hundested Havn overraskes du af de mange små, men spændende gallerier, samt du kan imponere dine gæster med havnens gode restaurationer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Finmarken 2 , 3390 Hundested1.295.000 kr.15.120 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.508 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 61 ㎡Grund: 781 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1948Sidste tilstandrapport er fra: 24.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Finmarken 2

Annonce: