Fiskedamsgade 9 4-tv, 2100 København Ø

 

Beskrivelse

Østerbros mest attraktive altanlejlighed – Bo midt i Willemoeskvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/12 – klik på billede –

Beliggenhed, stand, lysindfald og den store altan er i toppen af skalaen. Lejligheden har en helt eminent planløsning sammenlignet med mange andre boliger. Både den store altan såvel som det åbne køkken, og det rummelige soveværelse, gør den anvendelig som en endnu større lejlighed. Altanen er sydvestvendt og større end altaner normalt er – dvs. det er nærmest endnu et værelse, både vinter og sommer, da den kan bruges til alt fra solbadning, middagsselskab eller fx til plantekasser. De smukke blåregn og klatreplanter giver dig en fantastisk, grøn oase og udsigt. Køkkenet ligger i direkte forlængelse af altanen – og giver dermed let adgang til mad og vand. Planløsningen er optimalt fordelt med et stort soveværelse/stue samt separat toilet og badeværelse med bruseafsnit – en eftertragtet detalje i en Københavnerlejlighed. Der er højt til loftet, hvilket sammen med den åbne planløsning, giver luft og rummelighed. Køkkenet er velholdt og sågar med vaskemaskine. Lejligheden er charmerende og har masser af atmosfære med stuk, plankegulve og paneler, foruden at lejligheden er ganske velholdt og med termovinduer.

Flot Østerbroejendom fra 1900 med fjernvarme og dørtelefon. Ejerforeningen er meget veldrevet med hjemmeside, grundfond, flotte opgange og man har fået renoveret kælderen, lavet omfangsdræn samt istandsat facader. Desuden hyggeligt og meget velordnet gårdanlæg, hvor der er plads til både børn og voksne. Gårdanlægget er nyanlagt i 2016 af blandt andre foreningens grundfond. Brugsret til loftrum, tørreloft og cykelparkering i både kælder og port.

Her kommer du til at bo yderst attraktivt i Willemoeskvarteret på indre Østerbro med cafe og handelslivet på Ndr. Frihavnsgade og Østerbrogade lige i nærheden. Desuden tæt ved Søerne, Fælledparken, Kastellet og Langelinie. Perfekt adgang til offentlig transport (bus og S-tog) og også metroen. På cykel har man kun 5-10 min. til Kbh. K, Nordhavn eller Strandparken ved Svanemøllen.

Vel nok, og uden overdrivelse, Østerbros mest attraktive 2Ver med stor terrasse / altan og en fantastisk beliggenhed midt i Willemoeskvarteret – Østerbros smørhul – bedre bliver det ikke….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fiskedamsgade 9 4-tv, 2100 København Ø3.595.000 kr.63.070 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.839 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 57 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1900