Fjand Strand 10, 6990 Ulfborg

6990 fjand strand 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Feriebolig med minimal vedligeholdelse

Dejlig feriebolig på lukket stikvej lige ved gangsti til Vesterhavet med skønne fælles udenomsarealer, anlagt med græsplæne, boldbane, legeplads m.m. omgivet af volde der er udformet som klitlandskab. Ca 800 m til Vesterhavet og lige op til Husby Klitplantage og klitterne. Samt cykelsti til Thorsminde og Sdr. Nissum med indkøbsmuligheder. Opført i blåmalet træ med røde tagsten og hvide vinduer. Dertil separat carport med udhus.

Indrettet med køkken åbent til opholdsstue med store vinduespartier, brændeovn og udgang til delvis overdækket og ugenert træterrasse mod sydvest – dejligt badeværelse med bruseniche, spabad, klinkegulv med varme – soveværelse med udgang ligeledes til terrassen – 2 værelser – opgang til hems fra stuen. Der er trælofter til kip og trægulve.

Huset, der er opført som ejerlejlighed fremtræder lyst og venligt med pæn møblering og med indlagt fiberbredbånd. Græsplæne omkring huset med græsslåning via ejerbidraget. Her er man fri for en stor grund at vedligeholde og har samtidig luft omkring sig til at være sig selv. Der er foretaget ekstra tilvalg med en stor indhegnet træterrasse mod syd/øst i læ fra vestenvinden og træterrassegangsti der forbinder de 2 terrasser.

Ikke tilmeldt udlejning, men der er god mulighed for det, såfremt dette ønskes.

Ejerbidraget som er indeholdt i brutto/netto indeholder bl.a. forsikring, revision, opsparing til vedligeholdelse, fællesantenne, græsslåning, gadelamper, vedligeholdelse af vej mv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fjand Strand 10, 6990 Ulfborg1.295.000 kr.14.716 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.472 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 88 ㎡Grund: 47989 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2008

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x