Fjellumvej 17, 6500 Vojens

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Nydelig villa med en dejlig beliggenhed i Nustrup.

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Her bydes du velkommen til denne solide 1½ plans rødstensvilla i landsbyen Nustrup. Her får du en skøn beliggenhed med haven mod øst til åbne vidder. Dermed har du altså en bynær, men også landlig beliggenhed.

Denne villa rummer 195 m², som er veludnyttet og ideel for familien der ønsker god plads. Du bliver budt velkommen i den åbne entré, hvor der er trappe til 1. salen, og herfra bliver du ført videre til den store spisestue med plads til opdækning til den store familie. Gennem skydedøren er opholdsstuen og dermed er der masser af plads. Videre er et godt kontor/værelse og badeværelset er med inventar fra 2003. Spisekøkkenet er med pænt inventar. Bryggerset er lavet i 2003 og er her er der plads til vaskemiljø. Fra bryggerset er der udgang til den skønne udestue, hvor alle årstider kan nydes. Ligeledes er der fra bryggerset adgang til garagen, hvor pillefyr er installeret. På 1. salen giver fordelingsgangen adgang til to værelser og et soveværelse, der alle er af god størrelse. På denne etage er også et toilet med vask.

Haven er yderst velanlagt og med et hyggeligt terrassemiljø, hvor sommeren kan nydes til fulde.

Tilhørende er en garagebygning på 56 m².

Byen har et godt lokalsammenhold og et rigt foreningsliv. Derudover har byen også sin egen skole som er velfungerende, samt en sportshal. Omkring byen er der en meget smuk natur og du kan nyde nogle dejlige gåture ned til Nørreå og nyde friluftslivet. Endvidere er der kun ca. 9 km til Vojens og 9 km til Gram….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fjellumvej 17 , 6500 Vojens775.000 kr.3.749 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.564 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 195 ㎡Grund: 962 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1962

Der er ingen anmendelse på “Fjellumvej 17

[rotador grupo=1]