Fjordbjerg Ager 10, 7840 Højslev

7840 fjordbjerg ager 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Grib chancen og få en fantastisk udsigt! – Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/4 – klik på billede –

Superflot og meget spændende udsigtsvilla med frit udsyn foran huset. Fjordbjerg Ager er et nyere boligområde direkte ned til Skive Fjord – med fantastisk UDSIGT over fjord, natur, by-linje og lystbådehavn smukt omkranset af Krabbesholm Skov. Et konstant skiftende sceneri – en udsigt i særklasse!

Grund på 1.994 m² med større græsareal og stort P-areal med granitskærver samt flisebelægning foran den dobbelte garage. Placeret som sidste grund på stikvejen – med storslået udsigt over fjorden og den omkringværende natur.

Opført i 2012, med gulnuanceret facadesten og build-up tag med taghældning. Bebygget areal på 127 m² – samlet bygningsareal på 232 m² inkl. dobbelt-garage m/el-port på 52 m². Herforuden overdækket udsigtsterrasse på 1. sal. Vinduer og døre i træ/alu. Opvarmes med jordvarme og med gulvvarme overalt. Her er også solceller, hvilket bidrager til et yderst lavt varmeforbrug.

Særdeles praktisk planløsning med velkomst i lys og præsentabel entre med trappe til 1.sal. Her er samtidig også adgang til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, bord m/vask og højskabe – videre herfra er udgang til garagen. Desuden 2 soveværelser, begge med indfaldslys fra 2 verdenshjørner. Tilhørende eget bad med bruseniche, hvidt HTH inventar og mørk bordplade med integreret vask.

1. sal er indrettet med stort HTH køkkenalrum i hvid højglans og lyst klinkegulv i køkkenafsnittet – fra stuen er der udgang til syd/vestvendt terrasse. Desuden værelse samt stort soveværelse med direkte adgang til dejligt badeværelse med stor bruseniche og naturligvis gennemført valg af badmiljø.
Opholdsrum og værelser er med egeparket, lofterne er fuldspartlet gips med akustikfelter i stue/alrum. Alle indvendige døre er hvide og det skal bemærkes, at boligen overalt er med fantastisk lysindfald.

I særdeleshed en ejendom med kvalitetsmaterialer og unik beliggenhed – udbydes kun sjældent!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fjordbjerg Ager 10 , 7840 Højslev3.995.000 kr.19.895 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.470 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 180 ㎡Grund: 1994 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2012Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x