Flintemosevej 10, 4733 Tappernøje

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Top idyllisk villa med skoven som nabo

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/4 – klik på billede –

Over døren til huset på Flintemosevej 10 hænger et skilt med påskriften ”Skovhytten”, som er meget rammende beskrivelse af denne top hyggelige villa. Huset ligger op mod Størlinge skov, hvor den store grund på 1.882 kvm, forenes med skoven og skovens dyr.
Huset fremstår i rigtig flot og indflytningsklar stand. I 2023 fik sælger lagt helt nyt stråtag og der er installeret luft-til-vand varmepumpe. En brændeovn er der selvfølgelig også, som supplement til opvarmningen i de kolde måneder. Huset er med sine 80 kvm godt udnyttet. Boligen består af en entré med plads til vaskemaskine og adgang til lyst badeværelse med bruseniche. Dejlig lyst køkken alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen med brændeovn (fra 2011) og trappe til første sal. Husets første sal består af en praktisk repos samt 2 mindre værelser i begge ender af huset. Huset ligger øst fra Næstved og vest fra Præstø, ude på landet, med højt til himlen og ro til sjælen. På under 10 minutter kan man nå til det nærmeste supermarked i Tappernøje eller Mogenstrup.
Huset ligger ligeledes godt placeret mellem to populære golfbaner og i Mogenstrup finder man en god svømmehal. De rolige veje i området er velegnet til landevejscykling og hvis man ønsker at få mudder på dækkene, er der gode mountainbike ruter i Fruens Plantage. Skal man mod København, så er man ved motorvejstilkørslen i Rønnede på kun 12 minutter. Skal man mod Falster, er der blot 8 minutter til motorvejen. Hvis man vil have sand mellem tæerne og saltvand i håret, er Feddet strand blot 15 minutter væk.
På grunden bag huset og under de store bøgetræer, er opsat et helt unikt og superlækkert annex. Annexet på 27 kvadratmeter er isoleret og opvarmet og kan anvendes til mange formål. Annexet har en nypris på kr. 350.000,00, men kan tilkøbes for kr. 250.000,00, dvs. et tillæg til ejendommens udbudspris. Da annexet er mobilt og ikke står på en fast sokkel, er det ikke en del af den ”faste ejendom” i tinglysningslovens forstand og kan derfor ikke forventes finansieret indenfor realkreditbelåningen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Flintemosevej 10 , 4733 Tappernøje995.000 kr.12.756 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.810 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 80 ㎡Grund: 1882 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1887