Fløjstrupvej 12A, 8340 Malling

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Central placering med kort afstand til det meste

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/5 – klik på billede –

Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen til dette velbeliggende hus i Malling. Huset er et etplanshus, der løbende er vedligeholdt og istandsat med blandt andet køkken og bad. Huset ligger tæt på Børnehave og skole samt flere gode indkøbsmuligheder.

Dette hus er perfekt til et par eller den lille familie. Det byder nemlig på køkken/alrum og opholdsstue, to gode værelser, et bryggers, et badeværelse med brus, samt et gæstetoilet.

Køkkenet er nyere med hvide fronter, og bordplade og gulv står i god kontrast hertil med den mørke farve. I stuen er der god plads til både spisestue og område med sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvendt udestue, hvor udesæsonen kan forlænges. Huset har en entre som fordelingsgang, hvor der er adgang til alle rum.

Ejendommen byder på en god have, hvor den store del af græsplænen vender mod syd, så her er rig mulighed for leg og ugeneret udendørs ophold. Der er også rig mulighed for at nyde solen på den syd-vestvendte terrasse.
Der er lukket garage og redskabsrum.

Malling byder på små spændende og lokale butikker og biograf. Her er ikke langt til offentlig transport til både Aarhus og Odder. Med en kort cykeltur kan du komme til skov, smuk natur eller god badestrand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fløjstrupvej 12A , 8340 Malling1.995.000 kr.15.903 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.490 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 115 ㎡Grund: 600 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1945

Fløjstrupvej 12A, 8340 Malling

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

1-plans villa med central beliggenhed i attraktive Malling

Leder i efter en villa i et plan med beliggenhed i det centrale Malling? Så se med her! Drømmer i om en hyggelige 1 plans villa, med en central beliggenhed i Malling, som kun er få minutter fra Malling Skole, indkøbsmuligheder og letbanen. Så se med her! Hos Aarhus mæglerne har vi nu muligheden for at præsentere denne villa på Fløjstrupvej 12A. Villaen rummer med sine 116 kvm et køkken /alrum med tilhørende stue, som virkelig åbner huset op med sin åbne planløsning. Det store køkken er fra 2013, det er udstyret med gulvvarme og fliser. I stuen er der er lagt trægulv. Fra stuen er der udgang til haven igennem udestuen, som bidrager til husets charme og forlængere udendørssæsonen. Stuen baner vej til en gang der leder igennem huset, herfra er der adgang til det store og lyse badeværelse som er meget velholdt. Derudover rummer huset også et lyst gæstetoilet. I bunden af den gennemgående gang er husets primære soveværelse, det er rummeligt og med indbygget skabsplads. Fra gangen er der indgang til husets bryggers som er den primære entre ind i huset, her der er vaskemaskine, samt god plads til opbevaring. Fra bryggersets er der indgang til husets andet soveværelse, som er et stort og lyst rum med mange muligheder. Til huset medfølger et skur, en garage og en hyggelig lukket have som byder op til leg og mange gode sommeraftner. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise boligen for jer.; …

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fløjstrupvej 12A , 8340 Malling1.998.000 kr.16.451 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.376 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 111 ㎡Grund: 600 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1945