Fortevej 8, 8464 Galten

8464 fortevej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rummelig 1,5-plans villa med mulighed for erhverv

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/4 – klik på billede –

Velkommen til Fortevej 8 i Galten, hvor denne imponerende 1,5-plans villa på 209 kvm står klar med en enestående beliggenhed og mulighed for at drive erhverv.

Ved indgangen mødes du af et stort bryggers, med vaskesøjle og rigelig opbevaringsplads. Herfra åbner sig et lyst og luftigt køkken-alrum, hjertet af hjemmet, hvor hverdagens liv og hyggelige sammenkomster naturligt samles. På stueetagen finder du også et badeværelse samt en tilbygning fra 2009, der rummer et værelse samt et stort multirum med gymnastikgulv. Dette rum åbner mulighed for forskellige erhvervsaktiviteter såsom fysioterapi eller kiropraktik og kan nås direkte fra indkørslen, der tilbyder parkering til kunder.

På første sal fortsætter charmen med en hyggelig stue, et ekstra badeværelse og hele fire soveværelser. Med i alt fem værelser til rådighed, er der plads til den store familie, et hobbyrum eller et hjemmekontor. Gangen på første sal prydes af loft til kip med charmerende hanebåndsspær, og velux-vinduer sørger for naturligt lys i hele etagen.

Udenfor kan du nyde en velholdt terrasse og en stor have, som kan nås direkte fra køkken-alrummet. Den rummelige have indbyder til leg og aktiviteter som fodbold, og et skur tilbyder opbevaringsplads til redskaber og mere.

En af boligens mest attraktive træk er dens centrale placering. Med kun ca. 200 meter til Søndergade og torvet, her har du BIO-huset, restauranter, bager, indkøbsmuligheder og frisør lige ved hånden. Desuden ligger Gyvelhøjskolen og Galten Hallen kun 1 kilometer væk, hvilket gør det nemt for større børn at færdes til og fra skole. Til boligen hører desuden en carport.

Galten er generelt en ideel beliggenhed, perfekt placeret mellem Silkeborg, Skanderborg og Aarhus, hvilket giver let adgang til større byer inden for 20-25 minutter via motorvejen. Der er også gode offentlige transportmuligheder, der forbinder dig til Aarhus C og Silkeborg.

Alt i alt udgør Fortevej 8 et fortryllende hjem for familier og par, der ønsker sig en komfortabel og inspirerende tilværelse i et venligt og livligt naboskab….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fortevej 8 , 8464 Galten3.598.000 kr.16.944 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.563 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 209 ㎡Grund: 975 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1940Sidste tilstandrapport er fra: 2023-07-24 check den her

Fortevej 8, 8464 Galten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot familievilla i gåafstand til alle hverdagens gøremål

Flot familievilla i gåafstand til alle hverdagens gøremålVelkommen til Fortevej 8 i Galten. Her skal I nu på virtuel rundvisning i en nydelig villa, som på tværs af sine 209 kvm i halvandet plan kan rumme den store familie. Her får I nemlig seks værelser, to badeværelser, et køkken-alrum, en stue og et bryggers. Grunden er 975 kvm, så også i den hyggelige have er der godt med albuerum.  Kom med ud i det dejlige køkken, hvor hvide skabselementer udnytter pladsen til fulde. Her kan alle remedierne…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fortevej 8 , 8464 Galten3.695.000 kr.17.401 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.154 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 209 ㎡Grund: 975 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1940