Fourmivej 15, 7673 Harboøre

7673 fourmivej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skønt fritidshus fra 2004 på stor grund

Med gåafstand til vandet og cykelafstand til Harboøre må dette fritidshus siges at ligge rigtig godt i Vrist. Den attraktive beliggenhed er dog ikke eneste årsag til at se nærmere på sommerhuset, hvis I er på udkig efter det helt rette fristed. Det lyse og moderne træhus fra 2004 er nemlig i sig selv et stort aktiv, og indretningen er tilmed rigtig god. Med tanke på disse fordele har huset dermed et stort udlejningspotentiale.

Det charmerende fritidshus præsenterer sig afdæmpet og klassisk med blågrå facade og hvide vinduespartier. Indenfor kan I se frem til en lys indretning med pæne materialer, og huset tæller 96 m² med en stor hems, som giver plads til en ekstra opredning eller to. De tre egentlige værelser har en fin størrelse, og når alle sengepladser er besat, er det ligeledes rart, at huset er indrettet med både et stort badeværelse og et gæstetoilet. Selve badeværelset udgør en wellness-afdeling med separat bruseniche, spabadekar og en sauna, som ligger i sin egen niche. Vaskefaciliteterne er der også blevet plads til.

I sidste ende er det dog den lyse opholdsafdeling, der tager stikket hjem. Stuen har loft til kip og indgår i et åbent forløb med køkkenet, mens de vestvendte vinduer sikrer, at I kan nyde solnedgangen året rundt. Brændeovnen er fra 2015, og dertil opvarmes fritidsboligen ved hjælp af en varmepumpe.

Findes der en drejebog for sommerhusgrunde, har haven læst på lektien. For nemheds skyld er størstedelen af de 1.201 m² anlagt med plæne, og derudover dækker det store terrassemiljø mod sydvest stort set hele solens bane fra morgen til aften. Ikke mindst ligger huset godt på et roligt vænge, som ikke hører til den naturlige rute for hverken biler, cykler og fodgængere.

Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til udendørsaktiviteter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve Smilets By med masser af indkøbsmuligheder og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet “18b”, som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kystdirektoratet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to sommerhusområde, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke naturoplevelser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en sommeroplevelse værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode indkøbsmuligheder i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Vi uddyber gerne detaljerne ved en fremvisning – kontakt os hos EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fourmivej 15 , 7673 Harboøre1.595.000 kr.16.276 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.646 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 96 ㎡Grund: 1201 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2004Sidste tilstandrapport er fra: 2015-05-04 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x