Fredensgade 2 1-tv, 8900 Randers C

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stilsikker, indflytningsklar lejlighed med egen parkering

Lejligheden er beliggende i bunden af Fredensgade, med alle hverdagens fornødenheder et stenkast væk. Her er 2 minutters gang til Randers C, og der er få minutters gang til både bus- og togforbindelser til Aarhus. I ejendommen er der både privat parkering, cykel-kælder samt et godt kælderrum.

Vi bliver budt velkommen ind i en stor rummelig entré, som rummer oceaner af plads til både sko og overtøj. Herfra adgang til et nyere badeværelse, udført i tidsløse klinker i lyse nuancer – her er der naturligvis særskilt brusekabine.

Lejlighedens køkken fremstår lyst og indbydende. Værd at bemærke her er, at der er er plads til en lille spiseplads for 2 personer. Et fabelagtigt rum!

Lejligheden indeholder desuden et godt soveværelse. Endvidere et godt ekstra værelse, hvor der nu er lavet walk in closet, som også kunne nedlægges, så der blev et kæmpe værelse. Værd at bemærke er også, at dette rum har en fransk altan.

Stuen kræver næsten sin helt egen beskrivelse! Her vælter det ind med lys fra de sydvendte vinduespartier i et smukt sammenspil med de lyse gipslofter og stilrene gulve. Stuen rummer rigeligt med plads til både spiseafdeling samt sofagruppe. Her har vi også en fransk altan.

En stilsikker, indflytningsklar lejlighed med egen parkering – bestemt et besøg værd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fredensgade 2 1-tv, 8900 Randers C995.000 kr.10.365 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.092 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 96 ㎡Grund: 455 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x