Fredensvej 13, 4690 Haslev

4690 fredensvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Centralt beliggende villa med værksted

På en rolig og central adresse i stationsbyen Haslev kan I nu overtage denne villa, der fremstår med en lys atmosfære, et nyere værksted og et hyggeligt udemiljø. Villaen er løbende vedligeholdt, og den disponerer over 120 kvadratmeter, som er fordelt på halvandet plan. Derudover får I en sydvendt udestue, der er muret og isoleret, og øverst venter to værelser, hvoraf det ene har loft til kip og charmerende hanebånd.

I stueplan er der både et gæstetoilet og et regulært badeværelse, der ligesom køkkenet har behagelig gulvvarme. Køkkenet er indrettet med en spiseplads, og her er ligesom i stuen ved siden af dejligt pæne plankegulve. Stuen er i øvrigt med meget lysindfald, og som en lækker bonus kan den fremvise en velfungerende pillebrændeovn.

Fra entré og alrumskøkkenet er der udgang til en lækker og solvendt træterrasse, som I kommer til at holde af. Haven er enkel med græs, stauder og højbede plus et hyggeligt bål sted. Her er også rododendron og et gammelt træ, som sørger for skygge på årets varmeste dage. På den 532 kvadratmeter grund findes desuden en carport og en nyere garage, der bruges som værksted. Denne er, ligesom udestuen, både muret og isoleret.

Den centrale adresse giver jer kun få hundrede meter til nærmeste daginstitution, supermarked og stationen med togforbindelse til København, ligesom der er flere skoler og idrætsfaciliteter i byen. Haslev er desuden omkranset af flot natur, mens I kun har syv kilometer til motorvejen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fredensvej 13 , 4690 Haslev1.749.000 kr.13.680 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.841 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 120 ㎡Grund: 532 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1910Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-16 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x