Fredensvej 19, 6800 Varde

6800 fredensvej 19 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot moderniseret villa i to plan centralt beliggende.

Flot moderniseret villa i to plan centralt beliggende.

Flot moderniseret bolig i to fulde plan, der begge er indretningsvenlige.
Derudover får du mulighed for at tage på ”vildmarkstur” hver eneste dag året rundt – nemlig i haven, som har bålhytte og shelter.

Villaen er placeret cirka 10 minutter fra Vardes hyggelige centrum, hvor der er masser af specialbutikker og spisesteder. Fra adressen tager det bare 4-5 minutter at cykle til Frelloskolen, og det nærmeste supermarked er Føtex lige nede i rundkørslen for enden af Lerpøtvej.

Villaen er flot opdateret, så på din vej gennem boligens lyse rum vil du både se Troldtekt-lofter med indbyggede spots, stilrene radiatorskjulere og et køkken i knivskarpt design med integrerede hvidevarer i matchende nuancer. De 70 m2 i stueplan er fordelt på opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet, et rummeligt soveværelse samt et badeværelse. Fra stuen er der direkte adgang til en hævet træterrasse.

Underetagen har klinkegulv og talrige vinduer, hvilket gør den velegnet til mange formål. Denne byder på hele fire disponible rum samt et badeværelse.

Haven er enormt hyggelig, og der er indrettet mange dejlige steder, hvor forskellige aktiviteter kan foregå. F.eks. er det oplagt at grille på den overdækkede terrasse, slikke sol på den hævede træterrasse og lave snobrød i bålhytten. Haven har også højbede og en charmerende lille havedam med et plateau, hvor I kan indrette endnu en fin lille siddeplads med cafébord og stole.

Der er skruet op for livskvaliteten, når man bor i dette hus. Kontakt EDC, hvis det skal komme dig og din familie til gode i fremtiden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fredensvej 19 , 6800 Varde1.498.000 kr.14.935 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.674 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 70 ㎡Grund: 923 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x