Fredensvej 4A 1, 8960 Randers SØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Unik ejerlejlighed i Kristrup med sydvestvendt altan

Velkommen til Fredensvej 4A, 1. sal.

Her kan I se frem til at flytte ind i en helt fantastisk ejerlejlighed, på en top placering i Kristrup. Her har I nemt til alt hvad i behøver i hverdagen. Herunder kan nævnes at indkøb, slagter, bager, daginstitution, skole og sportsfaciliteter alt sammen kan nås på ingen tid. Derudover er der kun en kort gåtur indtil Randers charmerende bymidte.

Denne unikke lejlighed byder på en kombination af ældre charme og moderne stil. Den rummer to etager og 99 boligkvadratmeter. Desuden kan I nyde en skøn sydvestvendt altan med plads til spisebord og grill.

Indenfor mødes I af en rummelig entré, hvorfra i har adgang til to gode og regulære værelser. Disse to værelser gør også lejligheden her delevenlig. Fra entréen er der også adgang til et skønt badeværelse med god plads, og separat bruseniche.

Bevæger I jer ovenpå finder i et fantastisk åbent køkken-alrum-stue ud i et. Her er der loft til kip, hvor synlige spær skaber en unik atmosfære. Køkkenet er moderne og funktionelt, og der er i rummet god plads til sociale sammenkomster. Herfra er ligeledes udgang til den skønne altan.

Alt i alt præsenterer denne ejerlejlighed en unik kombination af moderne still, charme og funktionalitet, der gør den til et attraktivt hjem i det populære Kristrup.

Lyder det som noget for jer, så kontakt EDC Trio allerede i dag for en personlig fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fredensvej 4A 1, 8960 Randers SØ995.000 kr.10.051 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.593 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 99 ㎡Grund: 225 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1894