Frederik VIs Alle 2 3-tv, 2000 Frederiksberg

2000 frederik vis alle 2 3 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Det er måske Frederiksbergs allerbedste beliggenhed, som vi nu udbyder. Syd/øst vendt altan og kommende vest-vendt altan på vej (betalt af sælger)

I en fredelig boliglomme nær alt det bedste, som Frederiksberg har at tilbyde, præsenteres I for en stor og højloftet lejlighed med en vidunderlig udsigt.I skal først forestille jer et nærmiljø, der både oser af byliv og naturrig ro. I indrammes nemlig af brede trækroner, for mens I har Georg Carstensens Plads mod øst, lokker Frederiksberg Have mod vest – lige om hjørnet. Hils på hejrene, elefanterne, og bevæg jer mod ishuset på gode sommerdage. Ydermere ligger adressen roligt og tilbagetrukket fra Allégade og Pile Allé, som lokker med kultur, spisesteder og barer, og drejer I til venstre, er der kun 700 meter til Frederiksberg Centret. Falkoner Bio er endnu tættere på, og i det hele taget kan I gå og cykle til det meste på ganske korte distancer.Tilbage til Frederik VIs Allé. Det er hjørnelejligheden på nummer to, oppe i lyset på tredje sal, som I ser jer varme på. Ejendommen blev opført i 1905 og tager sig flot ud med ornamenterede karnapper og stik over dannebrogsvinduerne. Fra gaden kan I allerede se jeres østvendte altan, der stikker ud på hjørnet, og som kronen på værket kan I glæde jer til en kommende altan mod vest. Den sættes op i august og er allerede købt og betalt af sælger.Lad os åbne hoveddøren ind til den flotte opgang med høje fyldningspaneler og svungen trappeopgang, og bevæg jer op mod tredje sal. Velkommen indenfor i jeres nye hjemlige rammer – her får I 154 meget, meget indbydende kvadratmeter at forelske jer i. Det sker helt af sig selv, som det smukke lysindfald kaster sig ind fra flere sider, og I mødes af et originalt, højloftet indtryk med stuk. I bevæger jer gennem fyldningsdøre, dobbelte franske døre, og under jer strækker de smukke plankegulve sig, og fra hvert et rum er der de fineste udsigter over Frederiksberg, som man godt vil falde i staver til. Lejligheden giver jer tre gode værelser og et rummeligt karbadeværelse, et stort køkken og tre stuer en suite, hvoraf to kommer med store karnapper – den sidste giver adgang til altanen, hvor kaffen vil smage ekstra godt.Velkommen hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frederik VIs Alle 2 3-tv, 2000 Frederiksberg13.995.000 kr.90.877 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.387 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 154 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1905

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x