Frederikshøjvej 14, 9560 Hadsund

9560 frederikshojvej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hyggeligt rækkehus beliggende i dejligt område i Hadsund!

Hyggeligt rækkehus beliggende i skønt område i Hadsund. Rækkehuset ligger dejligt centralt, men omgivet af skøn natur.

Rækkehuset indeholder stur med udgang til flot og velholdt have med en skøn flisebelagt terrasse.
Derudover er der ern spisestue, køkken, stort soveværelse med rigtig god skabsplads, værelse og badeværelse med brus og plads til vaskemaskine.

Tilhørende til rækkehuset er et skur.

Handelsbyen Hadsund er en dejlig by med masser af muligheder for indkøb af enhver slags og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan bl.a. nævnes et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot skole (0-10 klassetrin), lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Byen er i dag bindeledet mellem Kronjylland og Himmerland. Desuden er der fra en stor del af byen udsigt eller let adgang til Danmarks smukkeste fjord – Mariager Fjord.
Geografisk ligger Hadsund rigtig godt i forhold til de større byer Hobro, Randers, Aalborg og Århus, der kun er mellem 30 min. til en times kørsel væk.
Ydermere er der ikke mere end små 20 min. til en af Danmarks bedste feriebyer, nemlig Øster Hurup der bl.a. byder på subtropisk vandland og en af Danmarks mest børnevendelige badestrande ved Kattegat….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frederikshøjvej 14 , 9560 Hadsund1.195.000 kr.8.666 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.180 kr/mdrRækkehusEnergimærke: FStørrelse: 77 ㎡Grund: 183 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1985Sidste tilstandrapport er fra: 2016-12-07 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x