Fredskovhellet 2J 0-101, 3400 Hillerød

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

1Ver med privat have i grønne omgivelser

Det hører til sjældenhederne, at man finder en 1V’er med egen have – men denne stuelejlighed i Hillerød er undtagelsen, der bekræfter reglen. Fra boligen er der direkte udgang til en skøn sydvendt have, som er godt afgrænset af randbeplantning, så der ikke er noget indkig. Her får du et herligt uderum, hvor solen kan nydes fra morgen til aften fuldstændig ugeneret i de lune sommermåneder. På den anden side af boligen er der grønne fællesarealer, og naturen er lige om hjørnet. Det omgivende landskab er smukt og kuperet, og der er få skridt til Skansebakken, som er Hillerøds højeste punkt – herfra kan du i klart vejr se Øresund og helt til klipperne i Kullen i Sverige.

Boligen trænger til opdatering, og nogen istandsættelse må påregnes. Til gengæld får du muligheden for at sætte dit eget præg på materialevalg og finish. Man bydes velkommen i en entré med skabsplads og adgang til badeværelse. Fra entreen er der forbindelse til boligens opholdsrum, der har vindue mod syd. Køkkenet ligger separat og har ligeledes vindue mod syd og kig til haven. Der medfølger et knap 2,5 meter højt kælderrum til opbevaring.

Byggeriet er harmonisk integreret i det grønne landskab, og fra adressen er der også let adgang til Store Dyrehave. Du får samtidig kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Der er gode indkøbsmuligheder og offentlig transport tæt på, og turen til bymidten tager under ti minutter på cykel.

Lyder det som noget for dig? Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fredskovhellet 2J 0-101, 3400 Hillerød1.095.000 kr.18.250 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.356 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 60 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1972

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x