Frihedsvej 3, 9500 Hobro

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor villa med udsigt og tæt ved centrum

Velkommen på Frihedsvej 3 – det ideelle hjem for dig, der søger en rummelig bolig med en fantastisk beliggenhed tæt på centrum i charmerende Hobro. Ejendommen byder på en god udsigt over byen og giver dig glimt af Vester Fjord, hvilket skaber en unik atmosfære af ro og skønhed.

Udearealerne er en skøn oase, der indbyder til afslapning og samvær. Den overdækkede terrasse, hævet over omgivelserne, giver dig mulighed for at nyde udsigten i fulde drag. Det fine anneks, også med overdækning, kan bruges som en ekstra terrasse eller havestue, hvor du kan fordybe dig i naturens skiftende scener.

Ejendommen byder på praktiske faciliteter, herunder en rummelig garage med elhejseport. Indgangen via indkørslen fører dig til en velindrettet gang og et værksted, der supplerer boligens funktionalitet. Perfekt til opbevaring eller som hobbyrum.

Boligen, opført i to plan og har en god indretning og komfort. Stueplan byder på en indbydende entre med en trappe, der fører til første sal. Det rummelige køkken er veludstyret med rigelig skabs- og bordplads samt plads til et spisebord. Køkkenet åbner op til en stor opholdsstue, der rummer både spiseafdeling og opholdsstue. I åben forbindelse til stuen finder du et alsidigt kontor, der kan tilpasses efter behov – det ideelle sted til en ekstra stue, hobbyrum eller multirum. Herfra en en lille gang og et toilet. Stuens anden ende fører dig til en baggang med udgang til en flisebelagt terrasse, der leder videre til den charmerende overdækket terrasse. Her finder du også et soveværelse og et stort badeværelse med både bruseniche og badekar samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.
På første sal mødes du af et repos, hvorfra du kan tilgå tre gode værelser, hvoraf to har charmerende kviste, der tilføjer karakter og hygge.

Haven omkring ejendommen er en sand fornøjelse med flere opholdssteder, højbede, græsplæne, prydbuske og træer. Her er rigeligt med plads til solbadning, leg og boldspil – en perfekt ramme for udendørs aktiviteter og afslapning.

Frihedsvej 3 er det perfekte hjem for dem, der ønsker god plads, komfort og samtidig værdsætter nærheden til byen, havneområdet samt både Mariager og Vester Fjord. En unik mulighed for at skabe de bedste minder i et hjem, der kombinerer funktionalitet, æstetik og en enestående beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frihedsvej 3 , 9500 Hobro985.000 kr.4.148 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.369 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 230 ㎡Grund: 1149 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1900

Frihedsvej 3, 9500 Hobro

 

Beskrivelse

Herlig udsigt over Hobro by

På Frihedsvej 3 flytter I ind i en helt central Hobro-adresse, hvor jeres hus ligger højt i landskabet. Her kan I sidde derhjemme og nyde den fulde panorama-udsigt, ud over byens smukke huse, natur og landskaber, så langt øjet rækker. I kan også glæde jer over, at den helt unikke udsigt kan nydes fra alle husets vinduer i både stueetagen og på førstesalen samt i den skønne have.Når I ankommer til adressen, bliver I budt velkommen af en hyggelig 2 plans villa på 230 m2, med masser af charme. Grun…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frihedsvej 3 , 9500 Hobro995.000 kr.4.190 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.541 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 230 ㎡Grund: 1149 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2023-04-21 check den her