Fruens Bøge Allé 2, 5250 Odense SV

5250 fruens boge alle 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Ekstraordinær villa på skøn beliggenhed

Sjældent præsenterer sig ejendomme til salg, der fanger opmærksomheden, når man passerer dem. På Fruens Bøge 2 finder du netop en af disse enestående boliger, der fortryller øjet fra første øjeblik. Den imponerende facade med en flot anlagt forhave omkranset af hæk, smukke arkitektoniske detaljer, perfekt symmetri og et indgangsparti, der gør hjemkomsten til noget særligt, indkapsler charmen ved denne herskabslige patriciavilla. Sælgerne har haft øje på husets muligheder fra starten og har i løbet af deres ejertid de sidste knap 9 år, givet huset den helt store tur – tag, vinduer (3 lags sprossede), gulve, køkken, badeværelse mv. har været under kniven. Du får derfor, udover en æstetisk flot ejendom, en yderst indflytningsklar og harmonisk bolig, hvor hver en detalje er vendt – rapporterne er desuden også pæne og du skal derfor blot påtænke at tage “kufferten med”. Arkitekturen er en visuel fornøjelse og en perle for området. Sælgerne har formået at kombinere den imponerende arkitektur med en følelse af “hjem”. Allerede ved entréen mærker man husets særegne stil. Et kort venstresving fra knagerækkerne leder dig til husets hjerte (Køkken/alrum), hvor de sprossede vinduer, elegante gulve og ekstraordinære loftshøjde skaber en unik atmosfære – her er så rart at være.

En akkumulering af elegante linjer og moderniserede træk, står i flot kontrast til stukudsmykningen og lamperosetterne. De varme årstider serveres hertil fra husets enormt flotte træterrasse, tilgængelig fra både køkken og pejsestue – en skøn tilværelse.

På førstesalen finder du tre rummelige værelser, hvor en god størrelse er prioriteret. Badeværelset på førstesalen er moderniseret med kvalitet i mente – mondænt og stilfuldt udført med mørke fliser, unidrain og let patinerede messingfarvede vola-armaturer. Hertil byder 2.sal på to yderligere værelser, hvor udsigten er eminent.

Kælderen, mens pæn og brugbar, trænger til en let modernisering for at følge med resten af husets elegance og komfort. Den rummer gode muligheder, uanset om du ønsker et vinrum, en egen fitnessafdeling, en seperat afdeling til hobby/billiardbord mv. Mulighederne er mange, især når huset rummer et ekstra badeværelse til huset – størrelsen er god, og du skal derfor blot igangsætte din kreativitet.

Udearealerne er lækre og indbydende med en stringent design, der passer perfekt til huset. Baghaven overkommeligt udført med græs, rækværk og en hæk hele vejen rundt – dejligt og ligetil. Husets beliggenhed er yderst gunstig, inden for gå- eller cykelafstand til alle praktiske faciliteter såsom indkøb, skole, takeaway, bankforbindelser, og samtidig tæt på fornøjelser som Odense Midtby, Skovsøen, indkøb og meget mere. !…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fruens Bøge Allé 2 , 5250 Odense SV6.495.000 kr.26.984 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.366 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 207 ㎡Grund: 890 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1914Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x