Fruevej 107, 7900 Nykøbing M

7900 fruevej 107 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

HYGGELIGT BYHUS TÆT PÅ DET HELE I SYDBYEN

Velkommen til Fruevej 107, hvor vi kan præsentere Jer for et dejligt dobbelthus, som er lige til at rykke ind i! I får en rummelig bolig, der er moderniseret og løbende renoveret og vedligeholdt. Og hele herligheden får I på en attraktiv beliggenhed i Sydbyen tæt på det hele.

Indkøb og bager ligger blot nogle få hundrede meter fra boligen, og bybussen stopper nærmest lige udenfor døren – nemmere bliver det ikke! Desuden ligger boligen utrolig tæt på institutioner – både i forhold til skole, uddannelse og arenaen, således at børnene ikke har langt til hverdagens gøremål. Fjord og skov har I indenfor 700 meter og gågaden er blot kun knap 1,5 km. fra huset. Her får I altså en beliggenhed, der er i gå- og cykelafstand til alt – en kæmpe fordel i det daglige.

Der er tale om et fint dobbelthus fra 1898, der rummer 78 m2 i stueplan samt 21 m2 udnyttet tagareal. Indvendigt er huset lyst og moderne, så det er klar til en ny familie. Tilmed er der en carport på 25 m2, så man kan parkere bilen i fred fra vejen, ligesom der også er et udhus på 12 m2, så I kan få opbevaret alle de nødvendige ting.

Indretning: Huset præsenterer sig med entré med trappeopgang til 1. sal. På 1. salen finder I husets store soveværelse med indbygget skabsvæg, samt mindre repos og adgang til disponibelt rum, der med fordel kan bruges som kontor. Tilbage i stueetagen træder I indenfor i en hyggelig stue med et hyggeligt lysindfald og kig til haven. Her er både plads til spiseplads og sofagruppe og i forlængelse heraf ligger køkkenet. Et fint, lyst køkken, som passer til de fleste. I køkkenet er også rum til en lille dagligdags-spiseplads. Herfra har I adgang til haven og husets rummelige badeværelse, som ligeledes er renoveret og moderniseret. Ydermere findes et mindre bryggers, hvor naturgasfyret er placeret, samt endnu et soveværelse.

I får en nem grund, hvor tingene er gjort lette. Der er en dejlig, privat have mod syd, som er anlagt i fliser, så den er særdeles vedligeholdelsesvenlig og nem at passe for de fleste. Her kan man virkelig mærke, at man sidder privat og har sin egen oase. Her kan familien sidde og slappe af, og nyde pauserne fra hverdagens jag. Der er en flisebelagt indkørsel til carporten, ligesom der foran huset er anlagt et mindre bed med granitskærver og buske, hvilket får huset til at fremtræde flot og præsentabelt.

Vi glæder os til at vise Jer stedet!

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fruevej 107 , 7900 Nykøbing M1.295.000 kr.3.857 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.884 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 99 ㎡Grund: 329 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1898Sidste tilstandrapport er fra: 2008-03-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x