Frydenlund Park 61, 2950 Vedbæk

2950 frydenlund park 61 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

1 plan, 2 stuer, 3 toiletter, 4 vær. = 5 stjerner

Stor lys indbydende og meget funktionel 1-plans villa i indflytningsklar stand i det eftertragtede “Frydenlund Park”.
Huset ligger for enden af lukket vej og giver dig en perfekt og overskuelig planløsning med rigtig god plads til familien.
Den gode kvalitet i villaen fornemmes overalt med fuldmurede vægge, tegltag og kvalitetsmaterialer.
Villaen byder velkommen indenfor i den rummelige entré hvorfra du træder ind i en overdådig stueafdeling. Herfra er der videre adgang til husets vitale hjerte – det store velholdte køkken/alrum med spiseafdeling og god skabs- og arbejdsplads, en separat børne/teenageafdeling med to gode værelser og eget badeværelse samt et praktisk bryggers/grovkøkken, hvor der også er indgang udefra, når poterne er våde eller gummistøvlerne er mudrede.
Det store forældresoveværelse har naturligvis direkte adgang til eget badeværelse og huset rummer yderligere et godt værelse/kontor samt et gæstetoilet. Den store stue – eller to, om man vil – er opdelt af en flot muret pejs med glas i begge sider, så de stemningsfulde flammer kan ses fra begge stuer.
Fra både stuen og køkken/alrum er der udgang til terrassen og en lukket ugeneret sydvendt have, der er anlagt med nem vedligeholdelse for øje.
Med sine 222m² rummer ejendommen desuden en kæmpe integreret carport med rigeligt plads til en bil eller to samt et udhus til cykler, haveredskaber mv.
Huset giver dig skønne og fredelige omgivelser i denne nydelige oase af velholdte villaer, grønne omgivelser samt rolige og fredfyldte villaveje. Et helt særligt eftertragtet sted at bo!
Placeringen lige nord for Jægersborg Hegn giver dig kun få meter fra huset, både en stor grøn fælles park/mark og legeplads for enden af bebyggelsen. Udsigt til marker og sti der fører dig ind i skoven videre til “Grisestien” og fra huset er du ganske tæt på Trørød Torv med både Netto, SuperBrugsen, bager, take-away mv.
I den anden retning kommer du til Øresunds lækre badestrand og blot to 2 kilometer væk har du Vedbæk Skole samt det hyggelige bymiljø omkring Vedbæk Stationsvej, Vedbæk Havn og Vedbæk Station med kystbanen. Der er også gode forhold med offentlig transport, med busstoppested lige udenfor bebyggelsen på Frydenlundsvej….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Frydenlund Park 61 , 2950 Vedbæk8.995.000 kr.48.050 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.560 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 179 ㎡Grund: 762 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1989Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-13 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x