Fuglebakken 63, 5210 Odense NV

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nænsomt renoveret 1-plans villa i Tarup

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/11 – klik på billede –

Drømmer du om en villa, der står klar til at danne rammen for din familie? Skøn 1-plansvilla fra 1968 beliggende i Tarup, nænsomt renoveret og moderniseret for at imødekomme både fortidens stil og nutidens krav.

Sælgeren har formået at trække det bedste frem i huset med filtede glatte vægge og et åbent nyt køkkenalrum fra 2020. Dette rum bliver boligens hjerte, hvor hyggelige stunder og gode måltider forenes.

Tarup er et yderst eftertragtet område, især blandt børnefamilier. Her er kun 1.500 meter til nærmeste letbanestop og Tarup centeret, der huser lokale butikker som slagter og bager mm. vuggestue/børnehave er kun cirka 270 meter og Rema ligger inden for 1.000 meter, og den naturskønne Stavis Å omkranser området med stisystemer, der fører dig til Snapind- og Åløkkeskoven i Odense Centrum.

Udover det skønne køkkenalrum fra 2020 byder villaen på en rummelig stue og en hyggelig pejsestue med udgang til en overdækket terrasse. Der er tre komfortable soveværelser og to renoverede badeværelser, det ene med kar. Praktisk bryggers med adgang til carport og udhus fuldender hjemmets funktionelle layout.

Villaen ligger på en stor og ugenert grund på 824 m2, perfekt til leg, hygge og familieliv. Legetårn, gyngestativ og mere venter på at blive udforsket af små eventyrere. Alt dette gør ejendommen klar til at blive overtaget af sin nye familie, og det kan ske med kort varsel.
Er dette din drømmebolig?

Kontakt os nu for en fremvisning og oplev selv, hvordan denne villa kan blive dit hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fuglebakken 63 , 5210 Odense NV2.495.000 kr.17.937 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.617 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 137 ㎡Grund: 824 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x