Funkevej 2, 6230 Rødekro

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

STOR VILLA PÅ 252 ETAGEKVADRATMETER MED KANT OG KARAKTER

Centralt beliggende på Funkevej i Rødekro udbydes denne flotte villa til salg. Boligen har gennemgået en stor modernisering både ud- og indvendigt og fremstår i en yderst pæn og ind-lyt-nings-klar stand, hvor der er kræset om detaljer og materialevalg. Dette er en unik ejendom, som fremstår med et yderst præsentabelt ydre og samtidigt, er der indvendigt skabt en anderledes, spændende og farverig bolig med plads til hele familien – Dette er en ejendom, som skal opleves.Stueplan indeholder stort og rummeligt køkken-alrum med plads til den store familie. I åben forbindelse hertil, findes hyggelig stue / tv-afdeling. Fra køkken-alrummet er der udgang til en god, hævet terrasse, hvor sommerdage kan nydes. Tilmed findes rummeligt værelse / aktivitetsrum med mange gode an-ven-l-ses-mu-lig-he-r. Videre findes gæstetoilet samt bryg-ger-s—ling med plads til va-ske–i-li-te-ter – herfra er der adgang til funktionelt viktualierum og direkte udgang til en rummelig garage og værksted. På 1. sal findes repos, soveværelse samt 2 gode (børne)værelser. Tilmed findes stort badeværelse med både brus og badekar.Kælderen er højloftet, yderst funktionel og brugbar. Her findes både badeværelse samt flere gode rum, med mange an-ven-l-ses-mu-lig-he-r og plads til fx hobby, leg mm.Udvendigt findes en god og lukket have og foruden, er her også et hyggeligt overdækket terrassemiljø – Således er her plads til både leg og hygge.Søger du en rummelig, charmerende og spændende villa, hvor der er plads til hele familien, så er Funkevej 2 bestemt en fremvisning værd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Funkevej 2 , 6230 Rødekro2.395.000 kr.11.520 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.699 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 171 ㎡Grund: 653 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2022-08-30 check den her

Funkevej 2, 6230 Rødekro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmende villa med kant og karakter

Centralt beliggende på Funkevej i Rødekro udbydes denne flotte villa til salg. Boligen har gennemgået en stor modernisering både ud- og indvendigt og fremstår i en yderst pæn og indflytningsklar stand, hvor der er kræset om detaljer og materialevalg. Dette er en unik ejendom, som fremstår med et yderst præsentabelt ydre og samtidigt, er der indvendigt skabt en anderledes, spændende og farverig bolig med plads til hele familien – Dette er en ejendom, som skal opleves.

Stueplan indeholder stort og rummeligt køkken-alrum med plads til den store familie. I åben forbindelse hertil, findes hyggelig stue / tv-afdeling. Fra køkken-alrummet er der udgang til en god, hævet terrasse, hvor sommerdage kan nydes. Tilmed findes rummeligt værelse / aktivitetsrum med mange gode anvendelsesmuligheder. Videre findes gæstetoilet samt bryggersafdeling med plads til vaskefaciliteter – herfra er der adgang til funktionelt viktualierum og direkte udgang til en rummelig garage og værksted.

På 1. sal findes repos, soveværelse samt 2 gode (børne)værelser. Tilmed findes stort badeværelse med både brus og badekar.

Kælderen er højloftet, yderst funktionel og brugbar. Her findes både badeværelse samt flere gode rum, med mange anvendelsesmuligheder og plads til fx hobby, leg mm.

Udvendigt findes en god og lukket have og foruden, er her også et hyggeligt overdækket terrassemiljø – Således er her plads til både leg og hygge.

Søger du en rummelig, charmerende og spændende villa, hvor der er plads til hele familien, så er Funkevej 2 bestemt en fremvisning værd….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Funkevej 2 , 6230 Rødekro2.495.000 kr.12.001 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.857 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 171 ㎡Grund: 653 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1924