Gaaeis Have 4, 5600 Faaborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

LIGE VED VANDET

Stilheden er larmende. Solen spejler sig i fjordens blikstille overflade, hvor der ikke anes en eneste krusning eller forstyrrelse af det blå uendelige, så langt øjet rækker. Om der går to, ti eller tredive minutter er ikke til at vide, for selvom der intet sker, er der alligevel noget nyt at se, hvor end I vender blikket. Sådan kan en søndag morgen se ud for jer i den allernærmeste fremtid, hvis I bliver de heldige ejere af Gaaeis Have 4. Vi har glædet os til at byde jer indenfor. Denne årstid består af smukke, evigt foranderlige farver i træernes kroner, og de balancerer nydeligt mod de blå, grå og til tider hvide nuancer, som udgør Faaborg Fjord. Et scenarie, som I får første parket til fra samtlige vinduer, der vender mod syd i denne henrivende ejendom fra 1932. Boligen, der byder på 168 meget anvendelige kvadratmeter, er i sig selv en perle, der har flere forskudte plan, en god planløsning og elegante detaljer, hvorfor udsigten faktisk bare er kirsebærret på toppen. Indret jer i tre stuer en suite, hvor I kan udfolde lysekroner, lækre tæpper og vitrineskabet med krystalglas i en klassisk spisestue, hvorfra I på festlige, lune sommeraftener bevæger jer til en af flere terrasser på grunden. Som selskabet nærmer sig kaffetid, flytter I jer til dagligstuens bløde møblement, og så er det op til jeres fantasi, hvad den sidste stue skal rumme af møbler. Stueetagen byder videre på et værelse, et badeværelse og et køkken, hvortil der er endnu et værelse med udgang til en sydvestvendt altan på første sal. I kælderen er der yderligere et værelse, et badeværelse, et køkken og to disponible rum, så det bliver legende let at se jeres hverdag her, hvad end I er et par med au pair, en børnefamilie eller måske har en teenager. Endvidere bliver I indehavere af en spændende have med adgang til egen badebro, og I har kort afstand til både dagtilbud, indkøb, skole og Faaborg by, der emmer af sydfynsk stokroseidyl. Besøg de fine gader, de kulturelle seværdigheder eller byens detailbutikker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gaaeis Have 4 , 5600 Faaborg6.850.000 kr.34.293 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.434 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 168 ㎡Grund: 1270 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1932Sidste tilstandrapport er fra: 2022-12-09 check den her

Gaaeis Have 4, 5600 Faaborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Mageløs liebhaverejendom i første række med fantastisk udsigt over Faaborg fjord

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

I Faaborg finder du denne perle af en bolig med en uovertruffen panoramisk udsigt ud over fjorden. Her er man tæt på livet på vandet og kan nyde de enestående solnedgange fra første parket. Den mageløse udsigt og de store rum med deres fantastiske lysindfald gør denne enestående bolig til noget ganske særligt.

Huset er velholdt, opdateret med træ alu vinduer – og ligger desuden for enden af et roligt og lukket vænge. Boligen omkranses af en dejlig have med strategisk anlagte terrasser, som tillader at man nemt kan flytte sig efter vejret. Derudover er husets placering så perfekt i forhold til solens bane, at man praktisk talt bader i sollys fra morgen til aften. De grønne udearealer er professionelt anlagt og kræver kun lidt vedligeholdelse. På vandsiden af villaen findes en stor terrasse med trappeadgang ned til vandet samt den praktiske Langelinie strandpromenade, som til venstre leder til badestranden ved Danland Hotel Klinten og til højre ind mod Faaborg havn og by med det nyanlagte flotte havnebad. Du finder også en terrasse / grotte bygget af kampesten med endnu en terrasse ovenpå. Herfra har du en uovertruffen udsigt ud over vandet, der er så billedskøn, at man føler man nærmest sidder i vandkanten.

Ud for ejendommen har sælger en badebro, hvor man kan gå ned at tage en daglig dukkert.

Selve boligen byder på hele 238 vel anvendte kvadratmeter fordelt på forskudte plan samt kælder hvilket giver en rigtig spændende planløsning. I stueplan mødes du af en lækker lys entre med højt til loftet. Herfra har du adgang til et funktionelt værelse samt indbydende spisestue med franske døre ind til to sammenhængende stuer, som tilsammen udgør et stort og lyst rum af udsøgt karakter. Her danser solens stråler ind af de store vinduer og der er rig plads til at nyde samværet med venner og familie til middagsselskaber eller hygge. Stueplan byder også på et moderne og stilrent spisekøkken med rig opbevarings- og bordplads, samt et dejligt badeværelse med lyse klinker og brus. Førstesalen byder på et flot og funktionelt værelse, som egner sig særligt godt til soveværelse. Her går den enestående udsigt igen og åbner man vinduet vil lyden af fjordens bølger nemt vugge en i søvn. Herudover er der et stort rum til opbevaring. Kælderen fremstår med flot køkken, anvendeligt værelse (ej reg. som bolig), badeværelse med brus, samt to gode disponible rum.

Dette lækre hus med sin ideelle beliggenhed er et oplagt valg til jer, der gerne vil bo i en unik bolig med havudsigt, tæt på hverdagens vigtige faciliteter. Er du interesseret i en fremvisning, så kontakt os i dag på tlf 6261-4800….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gaaeis Have 4 , 5600 Faaborg7.250.000 kr.36.295 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.774 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 168 ㎡Grund: 1270 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1932