Gaaeis Have 4, 5600 Faaborg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Mageløs liebhaverejendom i første række med fantastisk udsigt over Faaborg fjord

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

I Faaborg finder du denne perle af en bolig med en uovertruffen panoramisk udsigt ud over fjorden. Her er man tæt på livet på vandet og kan nyde de enestående solnedgange fra første parket. Den mageløse udsigt og de store rum med deres fantastiske lysindfald gør denne enestående bolig til noget ganske særligt.

Huset er velholdt, opdateret med træ alu vinduer – og ligger desuden for enden af et roligt og lukket vænge. Boligen omkranses af en dejlig have med strategisk anlagte terrasser, som tillader at man nemt kan flytte sig efter vejret. Derudover er husets placering så perfekt i forhold til solens bane, at man praktisk talt bader i sollys fra morgen til aften. De grønne udearealer er professionelt anlagt og kræver kun lidt vedligeholdelse. På vandsiden af villaen findes en stor terrasse med trappeadgang ned til vandet samt den praktiske Langelinie strandpromenade, som til venstre leder til badestranden ved Danland Hotel Klinten og til højre ind mod Faaborg havn og by med det nyanlagte flotte havnebad. Du finder også en terrasse / grotte bygget af kampesten med endnu en terrasse ovenpå. Herfra har du en uovertruffen udsigt ud over vandet, der er så billedskøn, at man føler man nærmest sidder i vandkanten.

Ud for ejendommen har sælger en badebro, hvor man kan gå ned at tage en daglig dukkert.

Selve boligen byder på hele 238 vel anvendte kvadratmeter fordelt på forskudte plan samt kælder hvilket giver en rigtig spændende planløsning. I stueplan mødes du af en lækker lys entre med højt til loftet. Herfra har du adgang til et funktionelt værelse samt indbydende spisestue med franske døre ind til to sammenhængende stuer, som tilsammen udgør et stort og lyst rum af udsøgt karakter. Her danser solens stråler ind af de store vinduer og der er rig plads til at nyde samværet med venner og familie til middagsselskaber eller hygge. Stueplan byder også på et moderne og stilrent spisekøkken med rig opbevarings- og bordplads, samt et dejligt badeværelse med lyse klinker og brus. Førstesalen byder på et flot og funktionelt værelse, som egner sig særligt godt til soveværelse. Her går den enestående udsigt igen og åbner man vinduet vil lyden af fjordens bølger nemt vugge en i søvn. Herudover er der et stort rum til opbevaring. Kælderen fremstår med flot køkken, anvendeligt værelse (ej reg. som bolig), badeværelse med brus, samt to gode disponible rum.

Dette lækre hus med sin ideelle beliggenhed er et oplagt valg til jer, der gerne vil bo i en unik bolig med havudsigt, tæt på hverdagens vigtige faciliteter. Er du interesseret i en fremvisning, så kontakt os i dag på tlf 6261-4800….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gaaeis Have 4 , 5600 Faaborg7.250.000 kr.36.295 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.774 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 168 ㎡Grund: 1270 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1932

Der er ingen anmendelse på “Gaaeis Have 4