Gadekæret 5, 8930 Randers NØ

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn andelsbolig i velfungerende forening

Velkommen til Gadekæret 5!

I Lem lidt nordøst for Randers finder I denne fritliggende andelsbolig. Landsbyens stemningen er hyggelig, og planløsningen er veltilrettelagt med gode opholdsrum og hele fire værelser. Ikke langt fra hoveddøren finder I en legeplads, hvorfor boligen er særdeles oplagt til børnefamilien. Dertil hører der en lille, ugeneret have til med en stor flisebelagt terrasse.

Alt det I skal bruge i hverdagen, f.eks. skole, pasningstilbud og indkøb, kan I tilgå i Randers på under 10 min.

Her får du en bolig på hele 154 kvadratmeter, der er fordelt over halvandet plan. I stueplan er det især den rummelige stue med køkken i delvis åben forbindelse, der tiltrækker sig opmærksomheden. Her er et dejligt lysindfald og der indbydes virkelig til hygge. Stueplanen fortsættes af to værelser, et badeværelse og et bryggers.

Førstesalen består af et stort gennemgangsværelse og endnu et værelse. Her finder du også et stort skab med rigtig gode opbevaringsmuligheder.

Udover et behageligt udemiljø, så hører der også en god størrelse indkørsel og carport med.

Her er muligheden – for få penge – at få en skøn, skøn bolig.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt EDC Trio for en personlig fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gadekæret 5 , 8930 Randers NØ645.000 kr.4.238 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.000 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 154 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2006

Gadekæret 5, 8930 Randers NØ

 

Beskrivelse

Velindrettet andelsbolig i Lem

I Lem lidt nordøst for Randers finder I denne fritliggende andelsbolig. Landsbyen stemningen er hyggelig, og planløsningen er veltilrettelagt med blandt andet gode opholdsrum og fire værelser. En lille, ugeneret have har I ligeledes. Velkommen til.I Lem er der ganske stille og roligt, og ikke langt fra hoveddøren finder I en legeplads. Alt det, I skal bruge i hverdagen, eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb, kan I tilgå i Randers omtrent fire kilometer herfra. Omkring jer har I de åbne marklandskaber.Udefra toner ejendommen frem med en rød murstensfacade, og inden døre venter jer en bolig på 154 kvadratmeter, der er fordelt over halvandet plan. I stueplan er det især den rummelige stue med køkken i delvis åben forbindelse, der tiltrækker sig opmærksomheden. Her er lyst og behageligt, og etagen fortsættes af to værelser, et badeværelse og et bryggers. Førstesalen består af et stort gennemgangsværelse og endnu et værelse.Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gadekæret 5 , 8930 Randers NØ695.000 kr.4.566 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.000 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 154 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2006