Gadevej 10, 9850 Hirtshals

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velbeliggende landsted, der kan benyttes som flexbolig, med ca. 2 ha. grund hvoraf størstedelen er med stor beplantning.

Stedet er beliggende nær Tornby med dagligvarebutik, skole med gode idrætsfaciliteter, børnepasning m.m. Tornby er beliggende imellem Hjørring og Hirtshals og tæt på Tornby Klitplantage og Tornby strand. God lokal togforbindelse, der kører hver halve time til Hirtshals og Hjørring, hvor der er forbindelse videre til Ålborg. Fra Tornby er der kun 5 min. kørsel for tilkørsel til motorvej E39.Meget hyggelig og vedligeholdt bolig, opført i 1907, der til dels fremtræder i oprindelig stand, med flere originale detaljer fra opførelsen bl.a. synlige bjælkelofter, malede fyldningsdøre m.m.Boligen er indrettet med entré, lyst køkken med både gammel brændekomfur og gaskomfur, lys spise- og opholdsstue, kontor/værelse, stort soveværelse, 2 gode disponible rum, stort nyere badeværelse med bruseniche, stort bordarrangement og plads til vaskemaskine, stort fyrrum/grovkøkken med bordarrangement, stort aktivitetsrum/gildesal med stengulv. Medbygget lade, garage, værksted, depotrum og stor rummelig loftetage. Tidligere udhuse er blevet renoveret med bl.a. nyt tag, nye gulve med varme m.m. Alt i alt en indretning med mange muligheder.38 m² fritliggende bygning, anvendelig til flere formål.Ejendommen er velholdt inde som ude, med hyggelig gårdsplads med gammel vandpumpe, have med græsplæne og beplantning, der støder op til ejendommens skovareal med forskelligt løv- og granbeplantning. Et sted der føles og opleves, for at de se eventuelle muligheder der er for stedet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gadevej 10 , 9850 Hirtshals935.000 kr.4.624 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.559 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 113 ㎡Grund: 19713 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1907