Gærdesmuttevej 9, 3660 Stenløse

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Utrolig flot og opdateret kvalitetsvilla med prima beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 31/3 – klik på billede –

Står kvalitet øverst på ønskelisten for din nye bolig, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på denne flotte og unikke villa, der er bygget i 1977 og med anvendelse af de bedste materialer. Villaen er løbende blevet renoveret på alle væsentlige punkter, hvor der har været behov for det, så det i dag står i en flot, moderne og indflytningsklar stand. Læg hertil en suveræn planløsning, der bl.a. tilbyder dig et ca. 75 kvm. stort køkken/alrum, 5 soveværelser, mulighed for motionsrum, legerum mv. Køkkenet er fornyet til et tidløst design, alle vinduer og døre er udskiftet løbende, stort og funktionelt bryggers med masser af opbevaringsplads til den store familie, sammenhængende flisebelægning rundt om hele huset som står snorlige, det samme gør haven, garagen, værkstedet og du vil ved selvsyn kunne konstatere at alt er velholdt og velpasset ned i mindste detalje. Du bydes velkommen indenfor i denne helt utrolig velholdte og flotte bolig i den rummelige entré med garderobeplads der har forbindelse til alle rum i stueplan, dvs. først og fremmest det kæmpe store køkken/alrum med plads til at kreere familiens livretter, nyde gæsternes selskab, mens samtalen kører og stemningen nydes. Fra køkkenet er der udgang til den store terrasse mod vest og fra stue afdelingen til den store terrasse mod syd. På de kolde vinteraftener kan du nyde varmen fra brændeovnen. Udestuen er med til at forlænge sæsonen både forår og efterår. Stueplan byder tillige på et stort værelse, gæstetoilet og et super fint bryggers med masser af bord- og skabsplads samt indgang. 1. salen er intet mindre end genialt indrettet. Her får du det bedste fra arkitektens hånd i form at udnyttelse af husets bredde, hvilket giver masser af plads, god rumfornemmelse og funktionel indretning. Det store aktivitetsrum/fællesrum/motionsrum byder på masser af plads og lys fra det store vinduesparti i karnappen med udgang til balkon. Forældreafdelingen har et rummeligt soveværelse med adgang til eget badeværelse og derudover er der 3 børneværelser samt et badeværelse. Havefolket velsignes med intet mindre end en super velholdt, praktisk og ugeneret anlagt have, der er omkranset af hæk. Dertil kommer en stor sydvendt terrasse med en dejlig græsplæne til leg og boldspil, plads til badebassin, havetrampolin m.m. Herudover en lige så flot forhave med fliseanlæg, og mulighed for legeområde og basketbane, samt garage med værksted. Denne villa henvender sig til den kræsne køber, med behov for masser af plads i et gennemrenoveret og indflytningsklart hus centralt beliggende i rolige omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gærdesmuttevej 9 , 3660 Stenløse5.495.000 kr.24.143 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.842 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 232 ㎡Grund: 935 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-25 check den her

Gærdesmuttevej 9, 3660 Stenløse

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

På lukket villavej i roligt kvarter finder du denne kvalitetsvilla med 75 kvm. stort køkken/alrum, 5 soveværelser og meget, meget mere

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/5 – klik på billede –

Står kvalitet øverst på ønskelisten for din nye bolig, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på denne flotte og unikke villa, der er bygget i 1977 og med anvendelse af de bedste materialer. Villaen er løbende blevet renoveret på alle væsentlige punkter, hvor der har været behov for det, så det i dag står i en flot, moderne og indflytningsklar stand. Læg hertil en suveræn planløsning, der bl.a. tilbyder dig et ca. 75 kvm. stort køkken/alrum, 5 soveværelser, mulighed for motionsrum, legerum mv. Køkkenet er fornyet til et tidløst design, alle vinduer og døre er udskiftet løbende, stort og funktionelt bryggers med masser af opbevaringsplads til den store familie, sammenhængende flisebelægning rundt om hele huset som står snorlige, det samme gør haven, garagen, værkstedet og du vil ved selvsyn kunne konstatere at alt er velholdt og velpasset ned i mindste detalje.

Du bydes velkommen indenfor i denne helt utrolig velholdte og flotte bolig i den rummelige entré med garderobeplads der har forbindelse til alle rum i stueplan, dvs. først og fremmest det kæmpe store køkken/alrum med plads til at kreere familiens livretter, nyde gæsternes selskab, mens samtalen kører og stemningen nydes. Fra køkkenet er der udgang til den store terrasse mod vest og fra stue afdelingen til den store terrasse mod syd. På de kolde vinteraftener kan du nyde varmen fra brændeovnen. Udestuen er med til at forlænge sæsonen både forår og efterår. Stueplan byder tillige på et stort værelse, gæstetoilet og et super fint bryggers med masser af bord- og skabsplads samt indgang.
1. salen er intet mindre end genialt indrettet. Her får du det bedste fra arkitektens hånd i form at udnyttelse af husets bredde, hvilket giver masser af plads, god rumfornemmelse og funktionel indretning. Det store aktivitetsrum/fællesrum/motionsrum byder på masser af plads og lys fra det store vinduesparti i karnappen med udgang til balkon. Forældreafdelingen har et rummeligt soveværelse med adgang til eget badeværelse og derudover er der 3 børneværelser samt et badeværelse.

Havefolket velsignes med intet mindre end en super velholdt, praktisk og ugeneret anlagt have, der er omkranset af hæk. Dertil kommer en stor sydvendt terrasse med en dejlig græsplæne til leg og boldspil, plads til badebassin, havetrampolin m.m. Herudover en lige så flot forhave med fliseanlæg, og mulighed for legeområde og basketbane, samt garage med værksted.

Denne villa henvender sig til den kræsne køber, med behov for masser af plads i et gennemrenoveret og indflytningsklart hus centralt beliggende i rolige omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gærdesmuttevej 9 , 3660 Stenløse5.495.000 kr.24.143 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.274 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 232 ㎡Grund: 935 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1977