Gammel Bregnerødvej 3, 3520 Farum

3520 gammel bregnerodvej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Byggeprojekt? – Byg 4 rækkehuse på grunden!
(Byg nu, betal senere)

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/3 – klik på billede –

Leder du efter et spændende byggeprojekt enten som virksomhed eller privatperson, så har vi stensikkert noget for dig. Grunden breder sig på hele 3.478 kvm., hvor der allerede er opført en villa på 158 kvm., som er fordelt på 2-plan. Der er givet tilladelse til at opføre 500 kvm. bolig på grunden. Disse kvadratmeter kan opføres på forskellige måder. Enten kan den eksisterende villa udvides med gode 92 kvm., hvortil endnu en villa af samme størrelse kan opføres (se evt. byggetegningen blandt billederne). Det er dog også muligt at gå en anden vej med byggeprojektet. Der kan etableres et lille bofællesskab, hvor 4 rækkehuse af 125 kvm. kan opføres.

Søger du derimod en stor og idyllisk grund med et allerede funktionsdygtigt hus på, så er dette stadig en mulighed. Villaen bugter sig som sagt på 2-plan af 158 kvm. Stueetagen er godt udnyttet med et flot og traditionelt køkken, 2 stuer, kontor og toilet. Ønsker I en sammenførelse af køkkenet og den ene stue, kan dette også lade sig gøre. Trappen op til 1. salen er udstyret med indbygget lyskilder i væggen, der lyser trappetrindende op i de mørke timer. Etagen her byder på det store og rummelige badeværelse. Badekarret og den separate bruseniche, gør badeværelset brugervenligt for både børnefamilien og dem der fortrækker bruser fremfor badekar. Soveværelserne er blevet placeret i hver sin ende, og har begge et fint vinduesparti, som giver et skønt lysindfald. Gangen er blevet godt udnyttet med indbyggede skabe fra væg til væg. En flot detalje her, er de originale træbjælkers fremtræden.
Den store og solrige fliseterrasse kan tilgås fra køkkenet, hvilket gøre sig gældende, når hyggelige have arrangementer afholdes, da mad og drikkelse nemt og hurtigt kan hentes ud. Det er også her udhuset kan findes. Oprindeligt er bygningen blevet brugt som hestestald. Med nuværende isolering i gulvet kan det nemt omdannes til et lille selvstændigt hjem til familiens teenagere eller skønt anneks til overnattende gæster.

Det er muligt at tilgå Farum Station, Farum Bytorv eller blot Farum som by på ca. 10 minutters cykeltur. Farum Bytorv har alt hvad hjertet begærer: Restauranter, cafeer, daligvarebutikker, tøjbutikker, mm. – Ligeledes kan motorvejsnettet også nemt tilgås, og derfra tager det under 30 minutter at nå til Rådhuspladsen i København. Du får altså masser af plads og muligheder for pengene, samt en eminent placering ift. Farum by og transportmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gammel Bregnerødvej 3 , 3520 Farum7.750.000 kr.47.648 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.544 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: EStørrelse: 158 ㎡Grund: 3487 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1905Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-04 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x