Gammel Kongevej 72C 5-th, 1850 Frederiksberg C

1850 gammel kongevej 72c 5 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Lys 2V øverst i ejendommen med elevator centralt på Frb. C

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/4 – klik på billede –

Super central beliggenhed med kort afstand til alt. Kun få minutter fra hyggelige gåture omkring søerne og et utal af shopping muligheder lige udenfor døren. Endvidere et rigt cafémiljø på såvel Gammel Kongevej samt Værnedamsvej på den anden side af gaden. Gåafstand til Tivoli, Vesterport, Hovedbanegården, Strøget m.v.

Hovedejendommen har det seneste år gennemgået en omfattende renovering og har i dag fået et helt nyt udtryk efter bl.a. at have fået renoveret facade og skiftet vinduer. Som ejer har du adgang til et væld af gode fællesfaciliteter som elevator, fællesvaskeri, kælderrum, tørrerum, cykelskur, dørtelefon mv.

Elevatoren fører dig op til 5. sal, hvor den lyse lejlighed tilgås via entré med plads til sko og overtøj. Stor lys stue med rigeligt plads til både spisebord og sofaafdeling. Rummeligt soveværelse med god skabsplads som er orienteret mod det rolige gårdmiljø. Neutralt køkken med mulighed for opvaskemaskine og vaskemaskine. Endvidere stort velholdt badeværelse med badekar.

En lejlighed til singlen, parret eller forældrekøb, hvis man ikke vil gå på kompromis med beliggenheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gammel Kongevej 72C 5-th, 1850 Frederiksberg C39.500.000 kr.70.536 kr/㎡Ejer Udgifter: 17.879 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 63 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1941Sidste tilstandrapport er fra: 2005-01-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x