Gammelgade 15B, 4230 Skælskør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

1. RÆKKE TIL FJORDEN – og med en FANTASTISK UDSIGT!

Denne unikke ejendom, er en af de boliger i Skælskør der stort set aldrig kommer til salg!
Ejendommen er godt gemt væk fra naboernes øjne og især væk fra byens støj. Her kan du bo i absolut centrum af byen, og samtidigt være helt i fred.
Her er bådebro og udsigt til vandet fra de fleste rum. Ejendommen fremstår arkitektonisk gennemtænk med en spændende og delikat planløsning.
Hvis du drømmer om sådan et sted, så er her en af de få muligheder i Skælskør
Opført i 1996 og modtog kommunens bygningspris i 1997.

Ejendommens 137 kvm. rummer: Entré med trappe ned til kælderen. Denne etage rummer fordelingsgang, værelse/kontor med gavlvindue med kik til have og vandet, badeværelse og et teknikrum til bl.a. ventilationsanlægget og husets naturgasfyr – der er egen indgang til denne etage.
Stueetagen indeholder en lys og rummelig stue med loft til kip opholdsrum, hvor du fra det store vinduesparti i gavlen får den skønne visuelle adgang til den fantastiske udsigt med fugleliv, skibstrafikkken og årstidernes skiften på fjorden. Herudover rummer ejendommen et pænt køkken og en mellemgang/ vinterstue i glas – som fører over til forældreafdelingen, hvor der både soveværelse, badeværelse samt et ekstra værelse.

På den spændende kuperede grund (1.009 kvm.), som er smukt anlagt, skal blandt andet nævnes et lille sjovt/ unikt viktualierum, flere skønne udsigts terrasser samt et nærmest sydlandsk islæt af beplantning og anlæg.

Tilhørende er en vognport til bilen og et redskabsrum….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gammelgade 15B , 4230 Skælskør3.550.000 kr.220 kr/㎡Ejer Udgifter: 423 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 137 ㎡Grund: 1009 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1996Sidste tilstandrapport er fra: 2023-08-29 check den her