Gl. Århusvej 274B, 8800 Viborg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Energivenlig og moderne 1-plansvilla i Sydbyen

I Viborgs sydlige bydel finder du Gl. Århusvej 274B. Her er ikke langt til hverken indkøb, offentlig transport, midtbyen eller skole og institutioner. Huset er nyopført i 2017 og alt er derfor pænt, nyt og moderne.

Her er 150 gode boligkvadratmeter, som indeholder lys entre i delvis åben forbindelse med bryggers, 3 store værelser, gæstebadeværelse og forældreafdeling med badeværelse. Her findes endvidere stort, lyst køkken/alrum der ligesom i resten af huset er holdt i lyse elementer samt stor stue. Fra stue og køkken er der adgang til den delvist overdækkede terrasse, som skaber rammerne til et hyggeligt udemiljø i den nemme have.
Den dobbelte carport er ligesom udhuset integreret i boligen, og sørger for overdækket adgang til huset. Nuværende ejer har netop fået opsat ladestander til elbil, som i forbindelse med en handel eventuelt kan overtages.

I hele huset er der skabt en god harmoni med moderne, grålige nuancer i gulvene og troldtekt-lofter der sørger for en god akustik.
Huset er bygget efter 2020-krav og sikrer derfor med både vinduer, isolering og solceller et varmeforbrug på et absolut minimum.

Ønsker du derfor et energivenligt hus med en god indretning beliggende i Sydbyen, kan du kontakte os på 86612022 og aftale nærmere omkring fremvisning af huset….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Århusvej 274B , 8800 Viborg3.295.000 kr.20.854 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.204 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 150 ㎡Grund: 1200 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2017

Der er ingen anmendelse på “Gl. Århusvej 274B

[rotador grupo=1]