Gl. Kirkevej 8, 9640 Farsø

9640 gl kirkevej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

VELHOLDT OG MODERNE BOLIG

Boligen her er beliggende i Vester Hornum, ikke langt fra skolen, og byens mulighed for indkøb, kort afstand til natur og frisk luft. Det er med til at skabe de perfekte rammer for at etablere sig som familie. Vester Hornum er placeret midt i Vesthimmerland, og har flere busafgange i timen, som gør det nemt at komme til uddannelsesbyen Aars, eller kommunens øvrige større byer.

Boligen er et flot murstenshus fra 1966, som er beliggende på en 840 m2 grund. Boligen udgør 120 m2, hvortil høre en flot og velholdt træterrasse. Til boligen er et dejligt stort skur/hobbyværksted, hvor der er plads til at have sit ting.

Boligen er indrettet med en flot entré, men også en indgang igennem bryggers, som er perfekt til hverdagen og børnefamilier. Det giver god mulighed for opbevaring og alt det praktiske i hverdagen. Entréen fører videre til to moderne værelser og en gang. Både gangen og bryggerset fører ind til et hyggeligt køkken, og videre ind i en stor og rummelig stue. Stuen har både en åbning ud til terrassen, men også indgangen til det et værelse, med god skabsplads.

Haven er dejlig lukket, med flotte buske hele vejen rundt. Til boligen er en flot træterrasse, som er hegnet ind, for at skabe noget læ plads, som er ideel til gode stunder med venner og familie. Til boligen er lang Indkørsel, som fører ned til skur/hobbyværksted. med en låge indtil terrasse. Der er også et skur i baghaven til ekstra opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Kirkevej 8 , 9640 Farsø935.000 kr.6.679 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.236 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 120 ㎡Grund: 840 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x