Gl. Ringkøbingvej 17, 6900 Skjern

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indflytningsklar kvalitetsvilla fra 2020 med billigt energiforbrug og bynær beliggenhed i naturrige omgivelser

Lækkert lavenergiklasse villa fra 2020 med jordvarme og 175 veldisponerede kvadratmeter indeholdende et hav af moderne kvaliteter. Gulvvarme i hele huset og i garage. Genvex, ingen bundstykker og gennemgående gulve i hele huset, lyddæmpende indvendige døre og akustik gulve. Bygget af lokale håndværkere.

Villaen har en optimal planløsning, som passer perfekt for børnefamilien. Via den dobbelte garage med epoxy gulve, elporte og god plads er der direkte adgang til villaens baggang med vaskefaciliteter, skabsfryser og masser af brugbar opbevaringsplads. Der er klargjort til håndvask i baggangen. I samme ende af villaen er der tre gode værelser og et pænt badeværelse. Gæster kan bydes velkommen i husets entré, som fører direkte ind i villaens samlingspunkt, som er det rummelige køkken/alrum og placeret midt i villaen og i direkte forbindelse til stuen. Lysindfaldet i de to rum er helt fantastisk med store vinduespartier og udgange til haven samt loft til kip. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen bestående af soveværelse, walk-in og eget badeværelse.

Udenfor venter et ualmindeligt gennemført grundareal på 1.121 kvadratmeter med parkeringsmuligheder og et velplejet havemiljø, som hovedsageligt er anlagt med nemme bede, græs, fliser og med terrasser på begge sider af huset.

Her skal ikke tænkes på ret meget andet end at bestille flyttebilen og flytte direkte ind i denne indbydende og pragteksemplar af en villa. Beliggenheden er med højt til himlen – plads til store armbevægelser – sø og naturrige omgivelser – dejligt villakvarter i udkanten af Skjern By, dog særdeles bynært….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Ringkøbingvej 17 , 6900 Skjern3.625.000 kr.18.253 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.070 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 175 ㎡Grund: 1121 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2020

Der er ingen anmendelse på “Gl. Ringkøbingvej 17