Godthåbsvej 5, 7680 Thyborøn

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Opdateret villa tæt på vandet – sydvendt gårdhave

Hvis du gerne vil have meget for pengene – og hvem vil ikke dét – så er dette hus med lejlighedsstatus værd at se nærmere på. Først og fremmest er her tale om en flot opdateret bolig, hvor der er foretaget større renoveringer og investeringer i grundhuset. Faktisk mangler der bare lige det sidste, før boligen fremstår fra sin allerbedste side, og da du samtidig finder huset tæt på vandet i Thyborøn, vil ejendommen være en oplagt kandidat til et hyggeligt fritidshus.

Boligen fra 1940 præsenterer sig pænt med hvide vinduespartier i flere fag og rødstensfacader, der er ført helt op til det lave sadeltag. Indenfor venter 119 m² i ét plan, og ud over at størrelsen nærmest rammer standarden for et stort sommerhus, gør det overskuelige omfang sig også godt for enlige og seniorer, der gerne vil drosle ned på vedligehold og havearbejde. Med til huset hører nemlig en nem, ugeneret og sydvendt gårdhave, mens bilen kan parkeres ude på den lille stikvej, som huset i øvrigt ligger for enden af.

Indretningen får det bedste ud af pladsen, og der er prioriteret god plads i alle rum. De to værelser ligger sammen med badeværelset i husets ene ende, og her sørger et lille depotrum også for et praktisk indslag. Det åbne opholdsmiljø er en moderne tilføjelse, som bekommer boligen godt, og køkkenet fremstår indbydende med cremehvide fyldningselementer, knophåndtag og rigelig bordplads. Der er endda et par integrerede siddepladser ved køkkenøen, mens de flotte granitbordplader ikke er til at slide op. I forlængelse af køkkenet finder du boligens entré, som fremstår lige så indbydende og lys som den øvrige bolig.

Med rundt regnet 100 meter til klitterne er det stort set kun dem, der bor i første række til vandet, som kan prale af en kortere afstand. Ejendommen ligger i et fredeligt kvarter tæt på Wærket, som byder på café, kulturarrangementer, motionscenter og endda en svømmehal, som udgør et godt supplement til naturens store badebassin. Flere museer giver en masse oplevelser på regnvejrsdage, og blandt andet finder du det hyggeligt dekorerede museum Sneglehuset lidt nede ad Klitvej.

Thyborøn er en spændende fiskerby i udvikling – både i forhold til arbejdspladser og turisme. Udover indkøb, skole, daginstitutioner fra 0-6 år, fritidsaktiviteter, jernbane som offentlig transport m.m. har den især sit hyggelige og dynamiske havnemiljø.

Herudover har Thyborøn en helt unik beliggenhed i storslået natur helt ud til klitrækken og Vesterhavet og samtidig et skønt stykke strandbred ved indsejlingen til Limfjorden, hvor det er trygt at bade og opholde sig med børn.

Thyborøn er i stigende grad blevet en rigtig hyggelig ferieby for både store og små.

Vi uddyber detaljerne ved en fremvisning – kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Godthåbsvej 5 , 7680 Thyborøn595.000 kr.5.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 998 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 119 ㎡Grund: 1378 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1940Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-01 check den her

Godthåbsvej 5, 7680 Thyborøn

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

CHARMERENDE OG MODERNE FLEXBOLIG VED STRANDEN

CHARMERENDE OG MODERNE FLEXBOLIG VED STRANDENPå Godthåbsvej 5 finder I en utroligt charmerende og hygsom ejendom bestående af to matrikler, der både velegner sig til hjem for seniorer eller den lille børnefamilie såvel som et sommerhus til, når hovedet skal have ro.

De omkringliggende områder hjælper også til, når det kommer til at klare hovedet. Ejendommen er nemlig beliggende i den gamle del af Thyborøn, hvilket giver jer skønne, rolige steder at kunne gå mange ture i. I kan bl.a. tage famil…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Godthåbsvej 5, 7680 Thyborøn895.000 kr.7.521 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.096 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 119 ㎡Grund: 1378 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1940