Godthåbsvej 79E, 9230 Svenstrup J

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot villa med en god planløsning!

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/2 – klik på billede –

Her får du det bedste af begge verdener. Kort afstand til centrum af byen med alt hvad dertil hører samt et hyggeligt og trygt lokalsamfund. Derudover er der kort afstand til parken, offentlige transportmuligheder samt skoler og indkøbsmuligheder.

Her udbydes et at de yderst attraktive etplans boliger i skønne Svenstrup. Boligen er blevet renoveret indenfor det sidste års tid med både nye vinduer, gavle, El og køkken/badelementer. Derudover er der blevet lavet gulvvarme i hele boligen.

Boligens 121 m2 er så veludnyttede at du næsten mistænker at boligarealet simpelthen MÅ være større. Udover boligen byder ejendommen på en god carport i forlængelse af en fin velanlagt indkørsel.
Velkommen indenfor, hvor du træder ind i fin entré med vaskefaciliteter. Derefter kommer man direkte ind til det skønne køkkenalrum, som er lyst og lækkert. Køkkenet er fra Designa og har alt hvad en moderne familie har brug for. Fra stuen er der direkte udgang til haven, som har en god terrasse og er ugeneret. Ellers har boligen 2 gode værelser og et stort soveværelse med indbyggede skabe med skydelåger. Badeværelset er stort og veludnyttet og virkelig gennemført med bruseniche.

Haven er mindre, men bestemt brugbar – hverenten det er som terrasseområde eller til børneleg.
Denne bolig er helt sikkert værd at opleve!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Godthåbsvej 79E , 9230 Svenstrup J2.595.000 kr.20.911 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.040 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 121 ㎡Grund: 324 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1986Sidste tilstandrapport er fra: 03.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Godthåbsvej 79E

Annonce: