Golfsvinget 58, 9640 Farsø

9640 golfsvinget 58 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Golfsvinget 58, HimmerLand

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/8 – klik på billede –

Sjældent udbudt Golfhus i Himmerland med en fantastisk beliggenhed i bunden af den blinde Golfsvinget. Her er ro og uanset om du er til golf eller bare ren afslapning, så har du her det hele inden for rækkevidde.

Huset er inden for de seneste år nænsomt renoveret, med sans for at bevare den oprindelige stil, og fremstår i dag i en pæn stand, og er nemt at tage i brug fra det første minut.

De 66 kvadratmeter er indrettet, med to gode soverum på 1. salen, og køkken, dagligstue, og badeværelse i stueetagen.
Det udvendige her er noget helt særligt. Udover at du indefra har udsyn til det grønne i begge retninger, har du udvendigt skønne træterrasser, med udsigt over ubebyggede arealer og under trætoppene kan du nyde naturen.

HimmerLand resortet er i gå afstand i en skøn rute igennem den smukke Old Course golfbane. Her tilbydes et stort udvalg af aktiviteter herunder golf i international klasse, lækker spa, nyopførte padel- tennis- og bowling baner, minigolf, padleboards, sauna med søudsigt mm. Og på hotellet er der flere gode restauranter til de dage, du ikke selv tilbereder mad.

Beliggenheden er i top og indenfor 20 minutter i bil kan du bl.a gå på stranden ved Limfjorden eller tage på den unikke Jydske hede.

Vi glæder os meget til at fremvise dette Golfhus til dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Golfsvinget 58 , 9640 Farsø995.000 kr.4.005 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.610 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 66 ㎡Grund: 234 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1981Sidste tilstandrapport er fra: 2018-12-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x