Gotfredsminde 12, 8960 Randers SØ

8960 gotfredsminde 12 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Etplansvilla på lukket villavej med dobbelt garage

EDC Trio har nu fornøjelsen af at byde velkommen til Gotfredsminde 12 i populære Romalt.

Leder du efter en 1-plans villa på en lukket villavej i Romalt? Her er også en stor dobbelt garage på 62 m2 samt udsigt til Gudenåen.

Her er fred og ro, og fra adressen er der super nemt til alle hverdagens fornødenheder. Det kan bl.a. nævnes at indkøb, shopping, sportsfaciliteter, institutioner, skoler og motorvejsnettet er indenfor kort afstand. Det bliver ikke meget bedre!

Villaen er opført i 1980 og tilbygget i 2008. Villaen er med mange fine detaljer; fuldmuret, pæne gulve og lofter og generelt er der et godt ”flow” igennem villaen.
Velkommen indenfor; Rummeligt og pænt bryggers. Køkkenalrum i åben forbindelse med en stor og rummelig stue. I stuen er der en hyggelig brændeovn. Fra vinduespartiet i stuen er der en rigtig fin udsigt udover området og Gudenåen. Tre gode børneværelser. Rummeligt soveværelse med stor skabsvæg. Stort badeværelse.

Grunden er på 887 m2 og består af en skøn have med rigtig gode og ugenerte terrassemiljøer på begge sider af boligen.
Som et stort (og usædvanligt) plus er der også en stor, dobbelt garage som rummer en masse gode muligheder. Garagen kan anvendes til f.eks. biler, opbevaring, hobbyareal, træningslokale mv.

En spændende villa som skal opleves!

Vær opmærksom på at der er fjernvarme på vej til Romalt!

Kontakt EDC Trio for at booke en fremvisning – vi står klar med nøglen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gotfredsminde 12 , 8960 Randers SØ2.495.000 kr.15.354 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.155 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 147 ㎡Grund: 887 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x