Græse Strandvej 50, 3600 Frederikssund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig helårsgrund i Græse Bakkeby

Går du/I og drømmer om at opføre jeres helt egen drømmebolig, kan vi nu tilbyde en fantastisk og helt unik mulighed i eftertragtede Græse Bakkeby, der ligger langs Roskilde Fjord i den nordlige del af Frederikssund. Grunden er beliggende som den sidste i en række af 5 udstykkede helårsgrunde, hvorfra der kun er få minutters gang til Roskilde Fjord og skønne naturområder.

I Græse Bakkeby finder man alt, hvad den moderne familie har brug for. Her er sikre, børnevenlige veje samt stisystemer og for børnefamilierne skal nævnes den smukt beliggende og velfungerende 0.-6. klasses skole med egen SFO og stor idrætshal. Desuden 3 daginstitutioner og hele områdets Dagli’brugsen med et fint udvalg for store og små. Til de ældre børn er der ikke langt til Campus uddannelsesområde med 7.-10. klasser, alment gymnasium, handelsgymnasium m.v. Centrum af Frederikssund kan både nås på cykel eller med velfungerende offentlig transport.

Græse Bakkeby byder på trygge og meget naturskønne omgivelser og den helt rette kulisse for et godt familieliv.

For pendlere kører S-toget fra Frederikssund og efter 40-45 minutters togtur står man midt i landets pulserende hovedstad.

Kontakt EDC for yderligere informationer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Græse Strandvej 50 , 3600 Frederikssund1.795.000 kr.2.406 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.211 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: GStørrelse: 0 ㎡Grund: 746 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt