Græsted Vænge 13, 3230 Græsted

3230 graested vaenge 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Familievilla i Græsted med 2 x 170 m2 – børnevenligt og bynært på lukket vænge

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Med 170 kvadratmeter plus lige så mange kvadratmeter i en højloftet kælder er denne villa på Græsted Vænge 13 en af de helt store i Græsted. Hertil udmærker boligen sig med udsigt til mark og skov, en privat og sydvendt have samt en adresse, der er både stille, børnevenlig og bynær.

I sagens natur er planløsningen gavmild. Stueplan byder blandt andet på fire værelser, køkken og stue i størrelse XL. Kælderen, hvor loftshøjden er 2.20 meter, supplerer med fyrrum/værksted (med pillefyr) og fire disponible rum. De fire rum har naturligt lysindtag og kan alle, uden at ryste på hånden, tage roller som for eksempel kontor, hobbyrum, festlokale, gæsteværelse og teenagehule.

Med i købet følger fleksibilitet. Rumdelingen kan på flere måder justeres i en istandsættelse, der ikke er påkrævet, men som boligen kalder på, hvis ønsket er et moderne udtryk. Eksempelvis kan køkken og stue forenes i et familierum med gennemstrømmende lys og overdådigt meget plads til familiehyggen.

Villaens placering højt på grunden giver flere fordele. Dels søger regnvandet naturligt væk (kælderen er tør og har altid været det). Dels kan blikket søge langt ud af byen og møde mark og skovens vekslende farver under den nordsjællandske himmel.

Den store familievilla holder til på et lukket vænge i et lukket vejområde. Meget fredsommeligt. Samtidig tæt på pasning, skole, idræt og indkøb samt de åbne landskaber og Græsted Hegn vest for byen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Græsted Vænge 13 , 3230 Græsted2.795.000 kr.11.610 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.343 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-13 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x