Grønhøjvej 29, 9690 Fjerritslev

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Højtbeliggende med havudsigt tæt ved Svinkløv – to boliger, mulighed for liberalt erhverv og uden bopligt.

Helt unik natur- og lystejendom uden bopælspligt beliggende privat og ugeneret ovenfor “Lien” og Slettestrand, og med den enestående natur ved Svinkløv plantage og Fosdalen lige udenfor døren.
En ægte perle, der med sin attraktive placering har udsyn over Danmarks højeste indlandsskrænt, formet af istiden. En stor bolig med stort potentiale til at rumme alle dine drømme, lige til at flytte ind i.
Ejendommen byder på mange anvendelsesmuligheder, f.eks. som fritidsejendom/sommerhus, bolig for fle…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønhøjvej 29 , 9690 Fjerritslev4.450.000 kr.9.987 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.468 kr/mdrLandejendom/FritidsboligEnergimærke: A2010Størrelse: 455 ㎡Grund: 5798 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1800

Grønhøjvej 29, 9690 Fjerritslev

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smuk ejendom med mange muligheder

Helt igennem fantastisk ejendom, beliggende som den sidste på Grønhøjvej!
Ejendommen har en fantastisk beliggenhed med udsigt ud over noget af Danmarks aller smukkeste natur. Ejendommen hedder Hammersdalgård og har en formidabel udsigt over Hammersdal samt hele vejen ud til den gamle ishavsskrænt “Lien Bakker” og naturligvis ud til Jammerbugtens smukke hav.
Ejendommen er utroligt indbydende og har rigtig mange muligheder.
Stuehuset består af 2 længer, hvor der, i den ene længe, på 108 kvm som er omdannet til en stor lejlighed. Der er gulvvarme overalt i stueplan, i begge længer og ejendommen opvarmes af jordvarmeanlæg fra 2019. Dermed er den velegnet som hjem til flere familier, som generationshjem, mulighed for udlejning, mulighed for at have eget liberalt erhverv og meget mere.

Længen hvor hovedhuset befinder sig, består af entré med adgang til et praktisk viktualierum samt adgang til et stort køkken/alrum. Alrummet er lyst og lækkert med et køkken i landlig stil og mange fine detaljer, såsom at det gammel brændefyrede komfur er bibeholdt.
Endvidere findes et stort og lækkert soveværelse med eget badeværelse fra 2017 samt et skønt walkin closet. Fra køkken/alrum er der adgang til en stor og flot stue med en hyggelig brændeovn samt med endnu en stue ensuite, som lige pt. benyttes til aktivitetsrum. Fra stuen er der adgang til endnu en entré samt et stort værelse og endnu et dejligt badeværelse fra 2017. I hovedhuset findes desuden et godt bryggers med plads til vaskemaskine samt teknikrum hvor jordvarmenalæg, BWT afkalkningssystem mm. er placeret.
Tagetagen er pt. ét stort rum med fyrplanker på gulvet og her fra er havudsigten utrolig smuk.
Lejligheden i længe 2 er ligeledes utrolig velholdt og holdt i samme stil som hovedhuset. Her findes et stort køkken/alrum med åbent køkken, god spiseplads samt et hyggeligt sofahjørne. Fra alrum er der adgang til 1 værelse, stort soveværelse samt endnu et badeværelse.

Udenfor er der en smuk gårdhave med havedam, smuk indkørsel, et dejligt stykke med frugttræer og køkkenhave, en dobbelt garage med et godt udhus samt endnu et udhus med en stor indhegnet grund med belysning, der lige nu bruges til hundetræning.

Ejendommen her bør opleves, da den rummer utroligt mange muligheder og skønne detaljer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønhøjvej 29, 9690 Fjerritslev5.150.000 kr.15.076 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.711 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 455 ㎡Grund: 5798 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1800Sidste tilstandrapport er fra: 18.08.2017 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x