Grønløkke Allé 36, 8310 Tranbjerg J

8310 gronlokke alle 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Arkitektonisk flot villa med attraktiv beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/8 – klik på billede –

Arkitektonisk yderst veludført 1. plans villa med flotte, unikke løsninger, udført i de bedste materialer. Boligen er i 1 plan, dog med 19 m2 stor og velintegreret hems med adgang fra alrum. Villaen er fuldmuret med gennemgående sandfarvede klinker og lyse trægulve. Køkken/alrummet har loft til kip, således at hemsen bliver en integreret del af alrummet. Planløsningen er optimal og flere steder tænkt helt til ende med pladsbesparende skydedøre. – Utrolig smuk og velbygget villa fra 80´erne, der stadig imponerer.
Velkommen indenfor på i Grønløkke Allé 36:

Nydelig entre med garderobe og gennemgående klinker til køkken/alrum.
Stort køkken/alrum med U-køkken i hvidt fra 2009 med hyggelig brændeovnsinstallation ved halvmur. Dejligt alrum med spiseplads og hvorfra der er udgang til terrasse og trappeløb til hems.
I åben forbindelse til køkken/alrum findes 19 m2 stor hems, der naturligt vil invitere til ophold for hele familien.
Fra alrum er der adgang til boligens 2 store børneværelser.
Lys og møbleringsvenlig stue med udgang til terrasse på 2 sider.
Stort soveværelse med skabe og adgang til forældrebad.
Boligen har 2 store badeværelser med bruseniche, gulvvarme og god skabsplads.
Til sidst – bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliterer.

Til boligen hører skøn og ugeneret have med stor, sydvendt træterrasse, der indbyder til ophold tidligt og sent. Stor plæne med frugttræer og små oaser omkring. Urtehave med højbede samt stenbelagt indkørsel til carport, hvor familien kan gå tørskoet til bryggers og entre. Desuden redskabsrum samt overdækket areal velegnet til brændeopmagasinering eller værksted/hobbyrum.

Grønløkke Allé er et yderst attraktivt kvarter, tæt på by-kernen i Tranbjerg med indkøbscenter, letbane og busforbindelser til Aarhus C. Børnene har få min. på cykel ad stisystem og eftermiddagstimerne kan spenderes i AIA´s sportscenter, hos spejderne eller hos legekammeraterne, der altsammen kan tilgås på veludbygget stisystem. Tranbjerg er i øvrigt en dejlig by ved byen med en bred vifte af aktiviteter for hele familien. Det rekreative område omkring Tranbjerg Sø og i fredskoven, er perfekt til gåturen søndag eftermiddag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønløkke Allé 36 , 8310 Tranbjerg J3.699.000 kr.23.811 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.178 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 152 ㎡Grund: 900 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1982Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-14 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x