Grønnevej 8 56, 5400 Bogense

5400 gronnevej 8 56 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot renoveret ferielejlighed med skøn beliggenhed

Med kun 50 meter til vandet og 500 meter til bymidten i Bogense, Fyns hyggeligste købstad, ligger denne skønne ferielejlighed virkelig fantastisk. Samtidig emmer fristedet af sommerhushygge og alligevel er den flot renoveret over den sidste årrække og derfor fuldstændig indflytningsklar!

Beliggenheden er virkelig skøn – herfra kan du gå 500 meter langs diget, forbi kirken og derefter være direkte på Torvet i Bogense, hvor der hver torsdag afholdes Torvedag, med flere hyggelige stande. Går du 100 meter længere står du i butiksgaden, hvor der mange hyggelige specialbutikker, som giver gaden en skøn atmosfære. Langs diget kan du fortsætte til marinaen, hvor der ligger mange hyggelige restauranter og gode badestrande. Er du mere til en hyggelig gåtur, kan du tage den smukke tur langs diget og til Stegø, der ligger 2,5 km fra ferielejligheden. Herfra er der et skønt kig ud over vandet, mod Æbelø.

Ferielejligheden er totalombygget og flot renoveret i 2020-2021, hvor der er lavet nyt køkken med fritstående mobil køkkenø og nyt badeværelse. Derudover er der i forbindelse med renoveringen lavet nye vægge og gulv, nye døre og vinduer, nyt el og vandinstallation samt ny lysiolering og isoleret loft.

Ferielejligheden indeholder entre hvorfra der er adgang til husets hjerte, der består af godt køkken i åben forbindelse med stuen. Stuen er beliggende på begge sider af køkkenet og er dermed nem at indrette med en spise- og en opholdsafdeling. Her er det nemt at forestille sig at familien kan være samlet, hvor børnene hygger med spil i stuen mens der laves mad i det skønne køkken. Hvis vejret tillader det, kan aftensmaden spises på en af terrasserne imens udsigten over vandet nydes sammen med et godt glas vin.
I hver ende af stuen er der adgang et stort værelse. Det giver mulighed for at få en forældreafdeling samt en børneafdeling. Ved det ene værelse er der et lækkert badeværelse med bruseniche.

Der er adgang til terrasse på begge sider af ferielejligheden – fra værelserne og fra stuen. Dette gør, at du altid kan finde en solstråle eller skygge på terrassen en varm sommerdag. Til komplekset er der en fælles tennisbane, som kan benyttes af lejlighederne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønnevej 8 56, 5400 Bogense1.595.000 kr.18.125 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.424 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: FStørrelse: 88 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2012-09-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x