Grønningen 9 0-tv, 7200 Grindsted

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rigtig fin 3 værelses lejlighed til salg i på Grønningen

Velkommen til Grønningen 9.

I stuen til venstre finder du denne fine lejlighed på 84 kvadratermeter som kommer med en dejlig stor lukket altan, hvor man allerede i det tidlige forår kan nyde solens stråler.

I boligen får du en stor stue med åben forbindelse til køkkenet, 2 værelser og et fin badeværelse som er blevet renoveret i ejers tid så det nu fremstår væsentligt mere nyt og moderne end det originale. Hele lejligheden er med trægulve og køkkenet er med fine hvide fronter og en kantliste af træ. Til lejligheden er der både kælderrum og muligheden for at overtage en af de lukkede carporte til bilen.

Står du og søger en lejlighed nær skole, indkøb og andre af byens mange tilbud, så skynd dig at booke en fremvisningen af denne fine lejlighed!

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønningen 9 0-tv, 7200 Grindsted625.000 kr.7.102 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.807 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 88 ㎡Grund: 12068 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1967

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x