Grydergade 3D, 6800 Varde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Nydeligt, rummeligt rækkehus midt i Varde

Med et hjem på Grydergade 3D bor I ganske få skridt fra gågaden og alle dens butikker og spisesteder. Rækkehuset er opført i 2002 og præsenterer sig pænt i røde mursten med hvide, sprossede vinduespartier, og indenfor venter jer 121 kvm i halvandet plan. Stueplanet rummer et soveværelse, et badeværelse, en entre med bryggersfaciliteter og et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, mens førstesalen afrunder hjemmet med et værelse, et badeværelse og en repos med mange indretningsmuligheder. Endelig har I en grund på 197 kvm, hvor I får den hyggeligste, lille gårdhave.

I kan næsten ikke bosætte jer mere centralt i byen, hvor alt fra gågadens leben til alle hverdagens praktiske faciliteter er inden for gåafstand. Varde Å er også ganske tæt på, og den er omgivet af naturskønne arealer, så fritiden også kan forsødes med rekreative gåture.

Foran ejendommen er der en stor parkeringsplads, så I nemt kan have bil, og boligen ligger for enden af en blind vej, så der kommer ikke andre forbi end naboerne. I træder indenfor via entréen, hvor der er plads til vaskemaskinen og tørretumbleren tøj venstre for hoveddøren. I opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse strømmer solen gavmildt ind fra syd, og herfra er der adgang til soveværelset, som har badeværelset i forlængelse. På førstesalen får I mange muligheder, og specielt reposen er spændende, da den både har god plads, et tekøkken og et behageligt dagslys. I kan eksempelvis indrette reposen som kontor og benytte værelset som walk-in-closet, da der allerede er faste skabe integreret. Badeværelset afrunder hjemmet med et lyst interiør og et separat bruseafsnit.

I den charmerende gårdhave kan I nyde solen i fulde drag, da den vender perfekt mod syd. Som en ekstra bonus er der også et praktisk skur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grydergade 3D , 6800 Varde1.850.000 kr.15.866 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.741 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 121 ㎡Grund: 197 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 2002

Der er ingen anmendelse på “Grydergade 3D

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.