Gudhjemvej 111K, 3760 Gudhjem

Gudhjem, gudhjemvej 111k 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot ferielejlighed i stueplan med 2 værelser, varmepumpe og direkte udgang til terrasse og haven

Mølleparken er en pragtfuld og velfungerende feriepark, placeret højt og centralt i den charmerende by Gudhjem – beliggende i gåafstand fra gode indkøbsmuligheder, svøm-mehal, restauranter, cafemiljø, havnemiljø og Gudhjem museum m.m.

Området ligger i et smukt kuperet naturområde med klippepartier, varieret bevoksning, solfyldte plæner samt en helt enestående panoramaudsigt over Gudhjem by, Østersøen og Christiansø. Her er rolige og familievenlige omgivelser og god plads til udendørs akti-viteter, f.eks. spil, solbadning eller en hyggelig grillaften mv.

Den samlede bebyggelse fremtræder i god og velholdt stand, opført i forskelligartet ma-terialevalg, og bestående af en hovedbygning med 1. sal og kælder, fritliggende sommer-huse opført i træ.

Ejerlejlighedsforeningen varetager græsslåning samt vedligeholdelse af udenomsarealer, opsyn og vedligehold af fællesarealerne og fællesfacilliteter som omfatter bl.a.: kælder-rum, indeholdende vaskeri og opbevaringsrum, fællesrum m.m.

Ferielejligheden er på 49 m² og indeholder: * Entré * Badeværelse med toilet, håndvask og bruseafsnit * Soveværelse med 2 senge og skab * Skøn, lys opholdsstue med flot åbent køkken og udgang til terrasse og haven * Flot og moderne køkken med diverse hvidevarer * Soveværelse med dobbeltseng og varmepumpe.

Øvrige oplysninger: * Lejligheden fremtræder i flot og moderne stand, og overtages fuldt møbleret, således den er klar til udlejning eller eget brug * Der foreligger udlejningsaftale med Feriepartner Bornholm, som giver en god lejeindtægt til ejer.

Flot og moderne ferielejlighed i stueplan med god beliggenhed midt i Gudhjem by!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gudhjemvej 111K, 3760 Gudhjem1.100.000 kr.22.449 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.190 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 49 ㎡Grund: 6868 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1976

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x