Guldrankevej 4, 9293 Kongerslev

9293 guldrankevej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Udsigtsvilla i roligt familiekvarter – tæt på skole og idrætshal

Højt beliggende i Kongerslev udbyder vi nu en rummelig og velholdt familievilla i to plan, som uden tvivl vil imponere – både hvad angår bolig og beliggenhed.

Overalt er der kræset for indretningen med gode detaljer og et skønt lysindfald. En perfekt villa for den kvalitetsbevidste familie – med god plads til udfoldelse.

Villaen har 213 veludnyttede kvadratmeter, der i stueplan byder på stor entré/gang, to værelser, flot køkken, rummeligt bryggers, lys stue med brændeovn, stilfuldt badeværelse og gæstetoilet. Fra stuen er der udgang til hyggelig fliseterrasse og dejlig stor, lukket og solrig have. Her indbydes til hygge og samvær med familie og venner på skønne forårs- og sommeraftener.

Førstesalen byder på tre værelser, en gang, et mindre toilet, samt en flot sydvendt stue med udgang til stor altan, hvorfra der er en smuk udsigt over Kongerslev by. Hele førstesalen er nymalet og moderniseret med nye gulve.

Guldrankevej er højt beliggende i den nordlige del af Kongerslev, der byder på gode handlemuligheder, en rigtig god skole fra 0. til 9. klasse, daginstitution, godt foreningsliv og aktiv idrætshal. Ved Kongerslev Skole er Naturparken Kongerslev etableret med store bålhytter, spændende stier, cykelstier og legeredskaber til børnene, som kan benyttes frit. Alt dette inden for gåafstand.

Kongerslev ligger mindre end 25 kilometer fra centrum af Aalborg – og endnu mindre fra det nye supersygehus i Aalborg Øst.

I kort køreafstand fra Kongerslev findes det unikke naturområde Lille Vildmose med bl.a. elge og kongeørne. Desuden ligger Øster Hurup og Kattegat med østkystens børnevenlige badestrande kun 20 kilometer væk.

Det vil glæde os at vise jer Guldrankevej 4 i Kongerslev – en charmerende, rummelig og indflytningsklar villa til familien, som ønsker sig god plads og masser af lys!
©EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme og brændeovn

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Kongerslev vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Guldrankevej 4 , 9293 Kongerslev1.495.000 kr.6.757 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.428 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 213 ㎡Grund: 1072 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2020-01-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x