Gunderup Bygade 6, 9260 Gistrup

9260 gunderup bygade 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Kort afstand til Aalborg og Supersygehuset – flot renoveret og indflytningsklar.

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/4 – klik på billede –

Denne charmerende bolig på Gunderup Bygade 6 er perfekt beliggende i det hyggelige Gunderup, hvilket giver dig både ro og samtidig en bekvem nærhed til større byer som Aalborg samt det nye universitetshospital. Boligen er skjult væk i en dejlig atmosfære og fremstår i en yderst god stand.
En af de mest værdifulde opdateringer er det nye varmeanlæg, som er luft-til-vand, hvilket ikke blot bidrager til miljøvenlig opvarmning, men også minimerer varmeudgifterne. Derudover har huset gennemgået en omfattende renovering med etablering af en imponerende 49 kvm hårdtræsterrasse samt en ny stenterrasse rundt om huset. Facaden er nymalet, og taget er blevet renset og malet, hvilket alt sammen giver boligen et indbydende udseende og gør den indflytningsklar.
Indvendigt byder boligen på en rummelig entré med trappe til første sal, et pænt og velholdt køkken med nyere hvidevarer og en hyggelig spiseplads. Den store vinkelstue har plads til både sofa, spisebord og kontorplads og har udgang til den store træterrasse. Der er ligeledes adgang til et stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
På første sal finder du soveværelset samt en stort åben repos, hvor der er mulighed for at opføre ekstra værelser, hvis det ønskes. Loftet har synlige hanebånd og masser af plads til hobbyaktiviteter eller et hjemmekontor.
Grunden er dejlig stor og fuldstændigt lukket af, hvilket gør den ideel til familier med børn eller kæledyr. Der er også et stort værksted/hobbyrum i enden af haven, der giver ekstra plads til diverse aktiviteter.
Gunderup byder på et stærkt lokalsamfund, og der er nem adgang til busforbindelser samt en tankstation med kiosk og pakkeafhentning. Desuden ligger Gistrup by kun ca. 10 minutters kørsel væk, hvor du finder yderligere indkøbsmuligheder skole og meget mere.
Kontakt EDC Svenstrup på 98380900 for en fremvisning af denne fantastiske, indflytningsklare bolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gunderup Bygade 6 , 9260 Gistrup1.499.000 kr.13.260 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.390 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 111 ㎡Grund: 1145 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x