Gydeparken 14, 3230 Græsted

3230 gydeparken 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderniseret etplansvilla i Esbønderup – med få pligter inde og ude

Efter en større renovering byder denne 70er-villa i Esbønderup sig til som en klassisk bolig til tidens moderne familier, der ikke vil bruge tiden på at sætte i stand, men derimod på at slappe af og nyde livet derhjemme.

Siden 2021 er etplansvillaen opdateret med blandt andet nye gulve, nye døre, nye dampspærrer, nye loftspots, opfriskning af køkken, nye hvidevarer og nyt badeværelse. Gode materialer er valgt, og der er etableret gulvvarme, som nu breder sig i alle rum undtagen toilet og bryggers, altså i de tre værelser, badeværelse, køkken og stue. Renoveringen har været omfattende med det resultat, at boligen er klar til indflytning og til at nyde fra første dag.

Udenfor er haven trimmet og genskabt med tanke på et minimum af pligter i det grønne. Der er tale om en hjørnegrund med mange soltimer og god plads til legeredskaber og boldspil, mens den sydvestvendte terrasse med delvis overdækning og udepejs er stedet til afslappende stunder. Udebelysning er tilføjet og pryder også det bueformede ankomstparti frem mod carporten.

På energisiden er et solcelleanlæg på tagfladerne mod øst og vest kommet til. Solcellerne giver el til boligen og i perioder så meget, at der er indtægt på salg af den overskydende strøm.

I hyggelige Esbønderup med kirke og gadekær ligger villaen i et roligt kvarter – tæt på børnepasning, supermarked og med få minutter på cykel til Gribskolen Tingbakke.

Kontakt EDC for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gydeparken 14 , 3230 Græsted2.645.000 kr.20.512 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.925 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 126 ㎡Grund: 808 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2023-04-27 check den her

Gydeparken 14, 3230 Græsted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

FRED OG IDYL TÆT PÅ INDKØB OG INSTITUTIONER

Når I flytter til Esbønderup, har I taget valget om at bo i rolige rammer med alle de fordele og det sammenhold, som et mindre bysamfund giver, men samtidig tager det mindre end en time at nå kontoret i Indre By. Hverdagen planlægges også nemt, for I bor nær institutioner, Rema 1000 og Tingbakkeskolen, mens naturen her på egnen inviterer jer til at pakke rygsækken med madpakker og bruge timevis i det fri. Villaen med tre værelser, to badeværelser og gode opholdsrum står helt skarpt, og sommerdagene bliver endnu bedre, når I nyder dem i egen have.Allerede udefra er det tydeligt at gulstensvillaen er i flot stand, og solcellerne vidner om de mange gennemtænkte detaljer, som kommer jer til gode. Indendørs er det køkken-alrummets smukke farver, der slår tonen an, og i vitrineskabene kan I snart finde plads til Royal Copenhagen og keramikkopperne. Tilstødende dækkes langbordet i vinkelstuen, hvor I også kan finde plads til sofaen, så børnene kan starte weekenden med Fredags TamTam og bland-selv-slik. Åbner I havedøren, møder I et overdækket terrassemiljø.I værelsesafsnittet har I to nye badeværelser med bruseafskærmning i newyorker-stil, og de tre værelser giver plads til, at familien kan vokse. Bryggerset er til de praktiske gøremål, og det er rart med egen indgang her, så løbetøjet kan ryge direkte i vaskemaskinen. Bemærk, at der er gulvvarme overalt. Haven står flot, og den er etableret med nemme bede, der pryder de grønne rammer. Terrassen bliver sommerens samlingspunkt, og børnene vil elske at lege i de solrige rammer, mens carporten fortil beskytter bilen og cyklerne mod vejr og vind. I bor nær den lille dam, så I kan fodre ænder med de yngste, og Gribskov kan I udforske med madpakker i rygsækken. I det hele taget har Esbønderup masser af flot natur, da I også er nær de smukke arealer ved Esrum Kloster, og det er næsten svært at tro, at I er mindre end en time fra storbyens liv. I bor 400 meter fra indkøbsmuligheder, og endnu tættere på tager børnehaven imod jer hver morgen, mens skolebørnene kan cykle ad de trygge veje….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gydeparken 14 , 3230 Græsted2.895.000 kr.22.451 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.813 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 126 ㎡Grund: 808 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975