Gyvelvej 20, 7870 Roslev

7870 gyvelvej 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Gør jer klar til at blive blæst bagover af denne perle – her er bolig og beliggenhed i top!

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/3 – klik på billede –

Med 180 graders udsigt over fjord og bypark fra højtbeliggende bolig og grund i Glyngøre by, kan vi næppe forestille os en bedre beliggenhed. Her får man det hele – et virkelig lækkert og indflytningsklart hus, god plads, kort afstand til alt og fantastisk udsigt uanset hvor du kigger.

Villaen ligger for enden af en blind villavej i et meget roligt kvarter. Blot 100 meters gang til skønne Glyngøre bypark, hvor der bl.a. er legeplads, sø og masser af grønne arealer, der indbyder til mange timers fornøjelser. Tilmed kun 400 meters gang til den lokale skole og 900 meter til brugsen. Byen byder også på badestrand, restauranter, hal, havn m.v. Her er alt, hvad familien skal bruge i hverdagen – og mere til. Der er også en dykkerpark, hvor der er rig mulighed for at dyrke alle former for vandsport. Byen har et meget aktivt lokalsamfund, der stabler flere forskellige arrangementer på benene for alle aldre i løbet af året. Derudover gode busforbindelser mod Skive og Nykøbing. Vi forstår godt, hvorfor Glyngøre er så populær.

Gyvelvej 20 byder på en virkelig flot villa, der er bygget i gule sten og er med tagpap. Huset har en rigtig god planløsning, hvor man kan have en forældre- og en børneafdeling hver for sig, som mange foretrækker. Huset rummer 199 m2, hvor 134 m2 er stueplan og 65 m2 er en super fin underetage. Boligen fremtræder overalt særdeles lys, flot og indbydende. Der er bl.a. lagt nyt tag på og isat nye vinduer i 2021. Det er et vildt spændende og unikt hus, der er delt op i forskellige niveauer, hvor I ikke skal bruge særlig meget tid på vedligeholdelse, men I stedet nyde hinanden og udsigten. Grunden er nemlig anlagt med nydelig flisebelagt indkørsel, skøn træterrasse, hvorfra udsigten kan nydes til fulde, mens resten af grunden består af skråning samt to mindre græsplæner med plads til trampolin, gyngestativ m.v. I forlængelse af huset er et rigtig fint udhus fra 2020 på 22 m2. Husets stil, størrelse og beliggenhed passer til langt de fleste familier.

Indretning: Lys entré/fordelingsgang. Super flot køkken/alrum med nyere, hvidt inventar. Nydeligt trægulv, der giver en dejlig varme til rummet. Der er god plads til spisebord med stole. Fire trin ned fra alrummet venter der jer en super hyggelig stue. Også her er det fine trægulv. Fra stuen er der et herligt udsyn gennem det store vinduesparti, som I vil få meget glæde af fra spisebordet og måske lænestol/sofa – alt efter hvordan I vil indrette stuen. Der er pillebrændeovn i stuen samt dør ud til træterrasse. Kan I ikke få nok af den smukke udsigt fra stuen af, så træder I bare skridtet ud gennem terrassedøren og sikke en udsigt I så mødes af. Kigget her har det hele; byens forskellige huse, byparken, Limfjorden, sallingsundbroen og Legind Bjerge. I vil garanti opholde jer så meget som muligt på terrassen. I forlængelse af stue er et gangareal, hvor der er trappe til underetagen, enkelte trin op til entré/fordelingsgang samt adgang til et stort værelse. Det store værelse er også med udsigt og dør ud til terrassen. Der er eget toilet i forbindelse med værelset. Fordelingsgang giver adgang til et pænt brusebadeværelse samt tre gode og regulære værelser. Underetagen er renoveret og moderniseret i løbet af de senere år og byder på et super lækkert og rummeligt bryggers med masser af skabsplads og udgang, et virkelig flot brusebadeværelse, gang, viktualierum og fire disponible rum. En virkelig fin underetage med god loftshøjde, der gør etagen særdeles velegnet til liberalt erhverv, teenageafdeling, hobby/fitness, kontor, gæsteværelse m.v.

Siden udarbejdelsen af energimærket er der lavet flere energimæssige tiltag og derfor er der et meget lavt energiforbrug (900 m3 – ca. 9.000 kr.)

Et hjem, der på alle måder, er klar til at danne perfekte rammer om en ny familie. Skal simpelthen opleves for at få det fulde indtryk!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gyvelvej 20 , 7870 Roslev2.195.000 kr.13.446 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.527 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 134 ㎡Grund: 987 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x