Hadsundvej 260, 8930 Randers NØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lille landbrug med skønne udenomsarealer

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/5 – klik på billede –

Drømmer du om et lille økologisk (ej registreret som økologisk) landbrug/hesteejendom med 3 hektar jord beliggende omkring ejendommen i naturskønt område få hundrede meter til Mejlby, 3,2 km. til Randers samt 7 km. til motorvejstilkørsel, så er det her måske din kommende bolig.
Nuværende ejer har gjort rigtig meget ud af naturpleje, så her er plantet træer rundt om ejendommen samt masser af frugttræer og buske. Rundt om ejendommen er der forskellige indhegninger, som kan bruges til grise, gæs eller der kan laves hestefolde.
Der findes 2 ridehaller i nærområdet – Sheikgaarden og Mejlby Rideklub, som begge ligger under 1 km. fra ejendommen.

Ud over en stor bygning, som indtil nu har været grisestald, er der en dejlig stor lade/garage/værksted eller hvad du nu finder på at bruge den til. Ejendommen er perfekt til f.eks. frilandsgrise, heste, biler virksomhed og meget andet – kun fantasien sætter grænser!

Ejendommen er holdt i den oprindelige hyggelige stil, men sælger har delvist renoveret boligen, som indeholder: Dejligt nyere køkken, som via dobbelt glasdør fører til spisestue med brændeovn. Fra spisestuen er der åbent mod dagligstuen. Herudover indeholder stueplan et soveværelse og et børneværelse/walk-in, badeværelse og et ekstra rum, som evt. kan indrettes som herreværelse, stue eller endnu et værelse. 1. sal er ryddet så det er nemt for ny ejer at overskue og evt. udnytte 1 salen som man ønsker.

Søger du en lystejendom med plads omkring dig og med let adgang til Randers – Spentrup m.m. og hvor du kan være på E45 på et kvarter så er dette måske din kommende bolig…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hadsundvej 260 , 8930 Randers NØ1.198.000 kr.7.535 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.564 kr/mdrLandejendomEnergimærke: FStørrelse: 163 ㎡Grund: 30000 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1910