Hammervej 74, 7900 Nykøbing M

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot, velholdt, nyere kvalitetsvilla beliggende i attraktivt område omgivet af fantastisk natur og kig til fjorden

Flot nyere kvalitetsvilla beliggende i attraktivt område omgivet af fantastisk natur og kig til fjorden
Her er villaen til jer, der vil bo på et af byens mest efterspurgte beliggenheder. I kommer til at bo tæt på strand og skov og samtidig tæt på byens mange faciliteter. Her er masser af plads til hele familien. Hvad mere kan man ønske sig?
I et lukket villakvarter på det eftertragtede Hammeren, i det sydlige Nykøbing, ligger denne velholdte kvalitetsvilla, der drager fordel af en bynær og naturskøn beliggenhed tæt på skov og strand. Med en beliggenhed i et fredeligt, lukket kvarter få skridt fra vandet og grønne område samt nem adgang til byens faciliteter bliver det ikke nemmere i det daglige. Via stisystemer kommer man til Dueholmsskolen, uddannelsesinstitution, indkøb og sportsfaciliteter. Gå eller cykl de 1,7 km langs kysten for at komme til Nykøbing centrum.
Villaen på Hammervej 74 er opført i 2002 og fremtræder velholdt med en veldisponeret beboelse. Den er bygget i gode, gedigne materialer med lang levetid. Boligarealet udgør 163 m2 med en god planløsning, der passer til langt de fleste familier. Til huset hører en indbygget garage på 46 m2 med isoleret værksted.
Indretning: Fin entré med adgang til stue og køkken. Der venter jer en dejlig stor vinkelstue med skønt lysindfald fra de store vinduer. Lyst og velholdt køkken/alrum med en rigtig god størrelse. Fin spiseplads med plads til familiens medlemmer. Fra stuen er der adgang til soveværelset med eget badeværelse med skabsarrangement og med bruseniche. Mindre gangareal, to fine værelser samt badeværelse lyst inventar og muret bruseniche. Fra entréen er der tillige adgang til bryggers med masser af skabe, bordarrangement med vask og plads til vaskesøjle. Fra bryggers er der adgang til husets sidste værelse, som også er af en fin størrelse.
Ikke kun huset indbyder til mange gode stunder – det samme gør grunden. En flot, velanlagt og ugenert grund, hvor man har det hele, uden at det bliver uoverskueligt. Flisebelagt indkørsel, regulær græsplæne samt bede. Fra nederst i haven er der fjordkig. Terrasse og have indbyder til et skønt udeliv, hvor man kan være sig selv. Lokker strand eller skov, så fører den korte sti jer til dem.
Et skønt hjem, hvor man hverken går på kompromis med plads eller beliggenhed – det er nu I skal slå til!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hammervej 74 , 7900 Nykøbing M2.695.000 kr.14.857 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.379 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 163 ㎡Grund: 831 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2002

Der er ingen anmendelse på “Hammervej 74